מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור ונטע היקרות:תקווה30/01/2010
מה לומכן? אני מקווה שאתן מרגישות טוב, פיזית וגם נפשית.
כבר המון זמן שלא נכנסתי לפה ולא שמעתי מכן וזה היה די חסר לי אז אני נכנסת בכדי לדרוש בשלומכן ולשמוע איך הולך..
אצלי ב"ה הולך בסדר, קשה אבל בסדר..
זוכרות שסיפרתי לכן שסבא של חברה ממש טובה שלי נפטר? אז מאז שזה קרה אני משתדלת ללוות אותה בזמנים הקשים שלה וסופסוף הרגשתי שאני שם בשבילה כמו שהיא תמיד שם בשבילי, בכל אופן לפני כמה ימים קיבלתי שיחה טלפון ממנה שהיא שיא הבוכה על זה ועברנו את זה ביחד, ואז שיצאנו בשישי בערב אז שהם ליוו אותי בחזרה הביתה הייתי די מחוץ לזה(כל הערב הרגשתי ככה משום מה..)ופתאום היא אומרת לי שהיא החליטה לא לדבר איתי על זה יותר,היא בחרה את הזמן שהיא ידעה שאני לא אגיב בחריפות אז פשוט הסתובבי אמרתי לה שאין לי כוח לזה ונכנסתי לבניין שלי..
יותר מזה הייתי בגוליס (הבסיס שאני מסופחת אליו) כי מאז שהתגייסתי (חצי שנה) לא קיבלתי מחזור אז הלכתי לרופאה שם שאמרה לי לעשות בדיקות דם וללכת עם זה לרופת נשים, היא אמרה לי שיש לי בעיה עם הקורטיזול (?!) לא ממש הבנתי אותה והיא לא רצתה להסביר יותר מדי אז פשוט הלכתי (רופאה אחרת קיבלה אותי במקום הרופאה הקבועה שלי שלא הגיעה באותו יום..)
בכל אופן עדיין לא קבעתי תור לרופאת נשים כי אני מפחדת שזה יוביל אותי למקומות שאני לא רוצה להיות בהם,בדיוק כמו בשישי בערב כשעזבנו את הבית של אחת החברות שלנו עברנו ליד הצראה שם וליד החברות שלי פשוט נראתי קטנה, כמו ילדה וכאילו חולה..
מקווה לשמוע מכן בקרוב,תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה יקרה,
קרן אור01/02/2010אני מעריכה את המקום של ההתגייסות שלך למען חברתך,אבל מקריאת ההמשך של דברייך,לא ברור לי האם הצורך הזה לעמוד ולהיות עם אחרים,לא גובל בויתור העצמי שלך.שהרי יותר קל לנו לכאוב את הכאבים והמצוקות של אחרים,מאשר על עצמנו.את גם כותבת את זה בתחילת דברייך:"אני נכנסת בכדי לדרוש בשלומכן ולשמוע איך הולך.."-אבל אם אפנה את השאלה אלייך,כפי שעשיתי בעבר,את מספרת על עניינים מסביב כאילו כמוסרת מידע,מנותקת מעצמך..וכשבסוף את מתחילה להפתח ולספר לנו על בדיקות דם לא תקינות ועל המשמעות שלהן,את נסגרת...בורחת..ומסיימת את דברייך.
תקווה,צר לי אם אני נשמעת ישירה מידי,אני מעלה שאלות שאני רוצה לחשוב עליהם איתך.מתוך רצון כן וכנה באמת לדעת מה שלומך,מעבר לכל התנהלות היום יום.כי אני מכירה את המקום הזה יותר מידי טוב,ואני יודעת גם מה מסתתר מאחוריו.ואני רוצה שתרגישי בנוח גם להיות ולקבל את המקום הזה,ולתת לאחרים להיות איתך שם.כי ברור לי שזה כואב יותר לבד.
קחי לך קצת זמן לחשוב לפני שתעני,ואני אשמח להרחיב אם משהו בדבריי לא ברור.
בכל אופן,נשמע שחשוב שתלכי לרופא הנשים,גם אם זה מפחיד אותך,וגם אם הפחד הזה נשען על החשש שזה יחשוף אותך..רמות גבוהות של קורטיזון מצביעות על סטרס מתמשך(פיזי ו\או נפשי), או על כמה מחלות אחרות,חשוב להבין מה הגורם לכך וחובה לטפל בזה.אל תזניחי.
איתך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור היקרה:
תקווה06/02/2010דווקא לא היית ישירה מדי ואני תמיד שמחה שאת כאן כדי להחזיק לי את היד שאני צריכה את זה יותר מכל..
אני אוהבת את מה שאני עושה בצבא ולמרות שזה לא תמיד פשוט אני משתדלת למצוא את הטוב בכל, אני מפחדת לפנות לרופאת נשים כי אני מפחדת שזה יגרור אותי בחזרה אל המקום ההוא שבו הייתי פעם של להרגיש שאני פשוט אבודה ולא יודעת מה לעשות ואיך לצאת מזה בשלום- זה מפחיד אותי לעלות שוב במשקל כי אני רגילה להראות ככה ואני לא רוצה, פשוט לא יודעת איך לחיות אחרת..
בזמן האחרון אני כן אועלת יותר מפעם אבל בכל זאת נזהרת במה שאני אוכלת..
אני צריכה ללכת לרופאת נשים ומקווה להרשם לכך השבוע,
תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב תקווה,
קרן אור08/02/2010את יודעת,זה שלא מדברים על דברים או לא יודעים עליהם,זה לא אומר שהם לא קיימים..ואני חושבת שעדיין הגוף שלך מדבר עבורך ובשמך.
אני שמחה שהראייה שלך היא אופטימית,זהו מצרך חיובי בהחלט,אך יחד עם זאת,אני מקווה שהשאיפה להסתכל על כל דבר בעיניים חיוביות,לא גורמת לך לפספס דברים לא פחות בוערים וחשובים ,איתם צריך עדיין להתמודד.
כדי לאפשר לעצמך להמשיך ולהנות ממה שאת עושה,צריך גם לדאוג ולהקשיב לגוף.והגוף שלך מתחיל לאותת שמשהו לא תקין.
מקווה שקבעת כבר תור לרופאת נשים.
המשיכי לעדכן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקווה מתוקה
נטע16/02/2010הי תקווה מתוקה!
אני מתנצלת שלא היתי פה בזמן שכתבת את ההודעה.... איך את מרגישה? אני ממש שמחתי לקרוא את ההודעה שלך!!!! !!!!! !!!!! את ממש גיבורה.מקווה שכבר היית אצל רופא נשים. איך היה?
אני מאד גאה בך על כל התמיכה שלך בחברים והחברות שלך.
איך בצבא ככה?
אצלי מקווה שיהיה בסדר,אני מתאוששת מאשפוז קשה מאד..
אוהבת
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)