מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר אור לכולן!שלי09/10/2007
שלום יקירות!
קרן אור - מקווה שקלקול הקיבה אכן עבר חלף לו, אם את בכוס הקפה השניה כנראה שבחילה כבר אין לך... אך תזהרי קצת עם מזון היום, הבטן וודאי עוד רגישה. ואת הרי צריכה להיות "פרודוקטיבית"... בעבודה ובבית!
בלונדי - אלו מחשבות הפריעו לשנתך? מקווה שהכל בסדר ושאלו רק הסידורים לקראת הביקור שמטרידים את מנוחתך.
כרונית - מקווה שהעדרותך אתמול בלילה משמעה שישנת קצת יותר מהרגיל ולא נובעת מלחצים רבים מידי או מצב רוח רע.
ואני? אני במין יום כזה של שנאה עצמית. לא קשור אפילו לגוף, או למשקל, או לאוכל, פשוט התעוררתי עם הרגשה כזו של "נמאס לי מעצמי ומכל מה שקשור אלי", ונראה לי שהתחושה הזו תלווה אותי עד סוף היום.
ויאללה, קצת פרודוקטיביות, אה?
מאחלת לכולכן יום נפלא ואופטימי יותר משלי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי בנות
קרן אור09/10/2007אני בסדר עכשיו,עדיין במשרד,אחרי ארוחת צהריים(כן אצלנו אוכלים ב-12),והבחילות התרחקו ממני.אתמול זה ממש הגעיל אותי,ותוך כדי עברו לי פלאשבקים משנים קודמות...אבל זה עבר וזה מאחוריי.כנראה שתמיד תשאר לי רגישות לאוכל לא הכי טרי...
שלי-מה גרם להרגשה שלך יקירה??את יודעת גם לי היו ימים קשים בשבועיים האחרונים,ואין מה לעשות לכולם יש את זה ללא קשר לה"א.הרעיון העיקרי זה כן לבכות,כן סתם לשבת בחוסר מעש,אבל לדעת שאנחנו מקציבים לזה רק יום,ומחר מחר לקום ליום חדש ולחייך לעצמנו במראה...גם אם זה נראה אבסורד זה תמיד עוזר,שווה לנסות..
בלונדי-למה היית טרודה??בגלל הביקור הקרב ובא או שהיה שם עוד משהו???אני מקווה שאת נהנית לך עם בעלך,ושההרגשה הטורדת נעלמה לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי בנות!
בלונדי09/10/2007קרן אור- גם לי יש רגישות לאי אלו מזונות. זה כנראה תמיד ישאר כך, משהו ש"הרווחנו" ביושר משנים של התעללות בגוף... צריך לנתב בין הדברים ולאכול כמו צריך, שתינו יודעות מה עושה לנו רע, אך לעיתים מתפתות... נכון? חחחח
טרדו אותי אי אלו מחשבות, בעיקר בנושא הביקורים הצפויים לנו.. זה דבר חדש בשבילנו ולכן מעורר מחשבות. אבל חות מזה לא היו לי מחשבות טורדניות או רעות... רק סתם מחשבות על מה מצפה לי.
כואב לי הראש והתחלתי שוב להרגיש לא הכי טוב.. אוף! אני מקווה שזה לא ימשיך שוב ויגרר לדברים לא חיוביים!
טוב שיהיה לכן המשך יום "פרוודקטיבי" כמו שאתם רוצות...
נשיקות!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלהבנו "מהפרודוקטיביות"...חחח...
קרן אור09/10/2007שמחה שאת טרודה מעניינים חיוביים.
את עדיין על אנטיביוטיקה???כי אני מקווה שלאור ההרגשה שלך היא עושה את תפקידה..אבל גם אל תאמצי את הגוף שלך יותר מידי,ואולי תילכי לישון כמה שעות,הרי לא ישנת בלילה כמעט...אני כמעט תמיד מרגישה אחרי שינה של אפילו חצי שעה יותר טוב...אולי תנסי??
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקירה שלי!
בלונדי09/10/2007אכן שכבתי לנמנמם על הספה וחלמתי חלומות מוזרים על קבוצת ה"א ואשפוז... מוזר!!
ו-כן, אני עוד עם אנטיביוטיקה, היום זה היום האחרון...
ו..אני עובדת על משהו לשלוח לך ולכרונית, שכבר הבטחתי מזמן...
יום נעים!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב, קרן אור!!
בלונדי09/10/2007האם קיבלת את המיילים ששלחתי לך אמש מהכתובת החלופית שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יקירתי
קרן אור09/10/2007איזה כתובת חדשה???לא נראה לי שקיבלתי את המיילים הללו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאסה!!
בלונדי09/10/2007באמת היה לי מוזר שלא ענית לי..... ועכשיו אני מבינה למה. אני אנסה לשחזר את המיילים..
עלה לי חום, שוב!!! אני על סף שגעון! לא מבינה מה קורה לי! למה שוב יש חום? אני כבר ממש מתחילה לפחד.... אולי משהו רע מאוד קורה פה?! אמאל'ה!! הרופא אמר לי להיות בקשר איתו ביום חמישי ואז הוא יידע מה אומרים הדברים... אז אחכה למחרתיים ואתקשר אליו. ואם ארגיש רע מחר, אעשה זאת כבר מחר!
נמאס לי להיות חולה!
טוב אני הולכת לראות אם אפשר לשלוח שוב...
להת' בינתיים!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יקרה שלי!
קרן אור09/10/2007המצב שלך מדאיג אותי,לטעמי אם החום במגמת עלייה תפני לרופא עוד מחר,יכול להיות שהאנטיביוטיקה לא מתאימה לך וצריך להחליף סוג,או שצריך לוודא שאכן מדובר באמת במה שהם חושבים....
קיבלתי עכשיו את המייל ששלחת לי.
אני תכף יוצאת לפיזיותרפיה(כל ימי שלישי),מקווה שתרגישי יותר טוב,
נשתמע יותר מאוחר
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי קרן אור!
בלונדי09/10/2007כן גם אותי זה מדאיג... אני כבר לא יודעת מה לחשוב. כנראה אפגוש את הרופא בקרוב מאוד! האמיני לי שכבר ממש נשבר לי מזה!
היום כבר מאוחר להתקשר אך אעשה זאת מחר על הבוקר... נקווה שתהיינה כבר תוצאות הבדיקות ונהיה יותר חכמים! אמאל'ה.. לא רוצה לחשוב מה זה!
קיבלתי חשק רציני לעוגה בעקבות תוכנית אחה"צ מקומית שראו הכנת עוגות. ממממ... אז חטאתי לי פה בשתי בראוניז עשירות עם שוקולד ואגוזים!!! מממממ אבל עכשיו יש לי קצת צרבת... טוב אין מה לעשות!
טוב יקירה, תהני לך בפיזיוטרפיה ונשתמע בערב..
נשיקות!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)