מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום יקירות!שלי09/10/2007
מה שלומכן?
יומי התפתח באופן די צפוי - מצב רוח ירוד והספק עלוב, אך גם כמעט והסתיים בשלב זה כי עלי לרוץ לאיזו ארוחת ערב מיותרת ואחר כך בילוי זוגי קצר. נקווה שמצב רוחי ישתפר...
קרן אור יקרה - תודה על התגובה היפה. זו בהחלט כוונתי - די לי ביום אחד שהתבזבז בשל מצב רוח רע ומחר אתעורר ליום חדש. הסיבות? לא כל כך ברור לי מהן. כנראה שבעיקר אי שביעות רצוני מחיי בשלב זה ומהתקדמותי המקצועית. וזהו הרי מעגל שכזה - יום שנפתח בתעוב עצמי גורר עימו ביצוע לקוי של עבודת היום...
בלונדי מתוקה- את נשמעת ממש מודאגת, ואין לי מושג מה קורה. רוצה אולי לשתף אותי במייל בהתפתחויות הבריאותיות האחרונות?
טוב, רצה להסיר מעלי את היום המגעיל הזה במקלחת חמה, להתלבש יפה ולארגן איזה חיוך על הפנים.
אנסה לקפוץ שוב לביקור לילי, ובנתיים - ערב מתוק לכולן!
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שלינקה!!
בלונדי10/10/2007צר לי לשמוע שהיה לך יום מחורבן קצת (סליחה על ההגדרה), אבל אני מקווה שמחר תתעוררי ליום שמח ונעים. לכולנו יש ימים כאלה מעצבנים... אז אל תקחי את זה קשה. מחר כבר הכל ייראה טוב יותר.
לא היית פה ואני סבלתי מחולשה נוראית וחום במשך שבועיים וחצי. לא היה ברור למה. ועדיין לא ברור. הרופא עשה לי בדיקות והתוצאות שלהן טרם הגיעו. בינתיים קיבלתי תרופות שכנראה באמת עזרו, כי הרגשתי השתפרה. אבל היום שוב התחלתי להרגיש מאוד לא טוב! לא יודעת מה קורה... אני מפחדת!! אני מחכה לבדיקות, לראות מה קורה איתי...! החוסר וודאות משגע... וכמובן מפחיד! אך נקווה שיהיה טוב! כעת אני כבר מרגישה מעט יותר טוב... למזלי!
מאחלת לך לילה טוב ונעים וחלומות פז!!!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שאת כבר מרגישה קצת יותר טוב..
שלי10/10/2007מסכנה שלי... אולי זו מחלת הנשיקה? מקווה שלא, אך זה יכול להסביר את החום והחולשה שהולכים ושבים...
בכל מקרה, נוחי כמה שיותר והמתיני בסבלנות לתוצאות הבדיקה. אני יודעת שקל לומר זאת, אך בכל זאת, נסי לא להלחץ יותר מידי. העיקר שבצעת בדיקות, ואני בטוחה שבקרוב יתברר מה תפס אותך.
אני מרגישה קצת יותר טוב, וכמו שאמרת, פשוט יום מחורבן ואי אפשר להמנע משכאלו. חזרתי מארוחת ערב עם חבריו לעבודה של בן זוגי, די משמים, אך כפיצוי קפצנו אחר כך לדרינק קצר, רק שנינו.
אז עכשיו אני כבר תשושה מאוכל ויין (למרות ששתיתי ממש מעט), צרבת קלה כמובן, וישר למיטה!
תשני טוב יקירתי, וקומי מחר כמו חדשה!
נשיקות,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב שלינקה!
בלונדי10/10/2007נו את רואה? היום התחיל על רגל שמאל אבל היה לכם לפחות בילוי קצר משלכם... למרות הצרבת!
קרן אור כבר אמרה לי שהיא חושבת שזו אולי מחלת הנשיקה.... מעניין שגם את מזכירה זאת. אולי זה באמת זה. את יודעת איך אומרים זאת באנגלית? כי אני אשאל את הרופא אולי מדובר בזה... אמאל'ה איזה פחד!! תודה על האיחולים ונקווה שהכל יעבור בשלום! נמאס לי כבר מזה. הפסדת את כל תקופת הקיטורים שלי פה... חחחחח!!
יאללה שני היטב ובלי צרבות!! וקומי ליום חדש ומאיר מחר!!
ליל מנוחה!!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)