כרונית??????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כרונית??????
    בלונדי
    10/10/2007

יקירה! איפה את? הכל בסדר?
    לא שמעתי ממך כבר הרבה זמן!!!
    אני מתחילה לדאוג!!
    רק כתבי כמה מילים, רק שנראה אותך... בבקשה!!!

מקווה שאת מרגישה טוב ושולחת לך אפלי חיבוקים ונישוקים!!!

אוהבת

בלונדי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כרונית??????

הוספת תגובה

• אני עכשיו פה, יפה שלי...

אני
    10/10/2007

והתגעגעתי! מה שלומך? אני מבינה ששוב את מרגישה תחושות של חולי?? איזו באסה... טוב, אני מבינה שאת ממתינה לתוצאות הבדיקות. אז בואי נמתין ונראה מה הלאה. אולי תלכי שוב לרופא לפני קבלת התוצאות? ואיך עבר עלייך היום חוץ מזה??

אני בסדר, אפשר לומר. לא הייתי פה (ושם) אתמול כי הייתי תשושה לחלוטין, ופשוט צנחתי למיטה באפיסת כוחות. בבוקר התעוררתי עם דלקת בעין וכאבי פרקים, ונכנסתי עוד יותר לדכאון.

די, נמאס לי! אני רוצה לישון! ובשעות שלי!!! אני לא יכולה להמשיך ככה יותר...

היום עבר לי לא משהו. העירו לי "הערות שומן/רזון" בעבודה ועצבנו אותי, אך הפעם ביכרתי לשתוק. ואני לא בטוחה שנהגתי נכון, כי מבפנים אני מרגישה שאני נאכלת כאשר אני מבליגה. אבל כבר אין לי כוח להתעסק עם האנשים, לפחות לא היום, אז אני שותקת.

בערב יצאתי לקפה עם חברה. איך שהגיע הקפה שלי, תוך פחות משתי דקות הוא כבר היה הפוך, אבל הפוך לגמרי, על הרצפה, בקול נפץ נחמד. "הו, מזל טוב!" - צהלו האנשים והפנו מבטים, ואני רק ניסיתי להיזכר איך זה קרה, כי הסתבר שאני גרמתי לזה. "קפה הפוך-הפוך!"- צהל המלצר עם הסמרטוט- "בפעם הבאה תזמיני קפה ישר!".

גיחי-גיחי, צחוק של פסיכי.

ואני רק רציתי הביתה...

לילה טוב.

כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה