בוקר טוב יפות שלי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב יפות שלי!
    קרן אור
    10/10/2007

מה שלומכן??אני תכף יוצאת לקורס שלי(כן,עוד מפגש בשיווק) כך שבטח לא אהיה כאן עד שעות הערב.האמת היא שראיתי אתמול טלוויזיה והעיניים נעצמו לי בלי שליטה....אז לא הייתי כאן.
    אבל יש לי אלרגיה,הכדורים מרדימים אותי(נגמרו לי כדורי הבוקר נשארו רק אלו של הלילה ,והתור לרופא רק עוד שבוע),וכרונית,גם אני עם דלקת בעין עקב הדרמטיטיס(אסטמה של העור),כי העור מקולף ואז החיידקים חוגגים עליי..
    בלונדי-מחלת הנשיקה נקראת באנגלית EBV (קיצור של אפשטיין בר וירוס) יש עוד נגזרת שלה שהיא מאותו נגיף וחשוב מאוד לבדוק לפני הרחבת המשפחה שנקרא CMV(ציטו מגלו וירוס),שניהם גורמים לחולשה כללית,עייפות,כאבי גרון ללא תפליט,חום לא גבוה(עד 38 ),נשמע שזה די מזכיר את מה שיש לך,אז רצוי לבדוק(למרות שאני לא מכירה את מכלול הדברים)יש לך גם כאבי גב??כי מה שהם חושבים שיש לך עושה כאבי גב איומים עם הקרנות כמו חגורה לאורך הבטן...ולא שמעתי את זה ממך...בכל אופן מקווה שתרגישי טוב יותר היום...
    כרונית-כמה שמחתי לשמוע ממך יקירה!!!!!!!!!!!!!!!!אני מתנצלת שאין לי זמן כרגע לענות על המייל שלך,אבל במילא את לא נמצאת ליד מחשב לפני הערב,אז בערב אשב ואכתוב לך.ואפטמינים זה משהו כמו שאת בטח יודעת "על הפנים" בתור סטודנטית לרפואה נחשפתי לזה לא מעט...אני מפחדת מדברים שגורמים לך להרגיש "אנרגיה מדומה",למרות שגם לי לפעמים זה "קורץ"...אני מתארת לעצמי מה העירו לך באותו יום,אבל כמו שאמרנו זה משהו בלתי נמנע בחיים,ההרגשה שלכולם מותר "לחדור" לפרטיות שלך בלי לשאול בכלל...אופי ישראלי אני חושבת..
    שלי-מקווה שהיום תקומי ליום מבורך ומחויך יותר(נו עשית את תרגיל הבוקר שלי???),תעדכני בהמשך.
    יום מקסים(ושיעבור מהר)לכולנו,
    בהמון אהבה,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב יפות שלי!

הוספת תגובה

• שלום יקירה

שלי
    10/10/2007

מקווה שאת נהנת בקורס שלך ומתרעננת קצת מימי העבודה השגרתיים!
    מעניין שכולנו סובלות מאלרגיות... חייבת לציין שמצבי משתפר משנה לשנה, היו כמה התקפי סתיו אך הם חלפו בנתיים. כבר לא נוגעת בתרופות לאלרגייה ומקווה שלא אזדקק להן לעולם - שנאת את תחושת הטשטוש והיובש שהן מעוררות.
    כך שגם אני מכירה היטב את דלקות העניים האיומות האלו, והשימוש בעדשות הרי מחמיר את המצב... מקווה שיעבור מהר!
    לצערי לא היה לי זמן לתרגיל הנפלא שלך הבוקר, התעוררתי באיחור ויצאתי מהבית חצי ישנה. בכל מקרה, מצב רוחי הרבה יותר טוב, לא משהו מזהיר במיוחד אך השפל של אתמול עבר.
    אחד הגורמים לדכאון הקטן של אתמול היתה אכזבה ממשהו מסוים "שהצליח" (ולא במכוון...) לפגוע בי אתמול על הבוקר. ובאופן לא מפתיע כלל - חלמתי עליו בלילה... כך שלמרות ששמרתי בבטן את האכזבה והפגיעה הקטנה, כביכול פתרתי את הסוגיה בחלום ושמתי את האירוע הזה בצד.
    תרגישי טוב יקירה ושמרי על עצמך, מצפה לשמוע ממך בשעות הערב!
    שלך, שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה