כרונית יקרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כרונית יקרה!
    שלי
    10/10/2007

סיפור הקפה ההפוך שלך הצחיק אותי מאד (ולא על חשבונך כמובן! פשוט תארת אותו באופן ציורי כל כך...) והזכיר לי את עצמי.
    יש לא מעט ימים בהם הכל נופל לי מהידיים ומשתבש. אין סוף ספרים ומחברות שמוכתמים מנס קפה, לא מעט צלקות משריטות וכוויות שנגרמו ברגעים של חוסר ריכוז וריחוף בעולמות אחרים. לפעמים אני הבדיחה הטובה ביותר באזור...

מקווה שמצב דלקת העין וכאבי הפרקים משתפר. את מטפלת בהם כראוי? (-: וכמובן, גם מצב הרוח...

גם מצב רוחי אינו מזהיר, אם כי טוב הרבה יותר מאתמול. הייתי רוצה לומר "שזה הסתיו וזה עובר", הרי זו תקופה כזו של מלנכוליה, אך לצערי מצב רוח ירוד קשור לגורמים עמוקים יותר ממזג האוויר.

לגבי ההערות הנבזיות - גם אני חטפתי אחת כזו לאחרונה. הסיבה שלימדתי את עצמי לשתוק היא (כבר כתבתי זאת לקרן אור) שאם אני עונה, לאחר מכן אני מייסרת את עצמי האם פגעתי בחזרה במשהו אחר. ובנוסף, אחרי התגובה במקום להרגע או לחוש "מנצחת" באופן מסוים, אני רק יותר עצבנית ומתוחה.
    ועדיין, אני סבורה שלהעיר לאדם על גופו או הופעתו החיצונית זו חוצפה שלא תתואר. ולמרות שזו התנהגות ישראלית אופיינית שלעיתים קרובות מתרחשת ללא שום כוונה רעה, מדובר בחוסר רגישות דוחה למדי.

רצה להכין לי ארוחת צהרים מאוחרת, משהו שאולי יעורר אותי קצת מהעייפות שנפלה עלי בשעה מוקדמת זו.
    להתראות בלילה!
    אני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כרונית יקרה!

הוספת תגובה

• שלי, לילה טוב!

אני
    11/10/2007

אני מצטערת לשמוע שאת במצב רוח לא משהו. כתבת משהו במרומז למטה, אבל בכל מקרה אני מקווה שכבר עיבדת את המוקד של זה ושתרגישי יותר טוב.

אני פיזית מרגישה יותר טוב, תודה. הפרקים פחות מורגשים כרגע, והדלקת בעין פחות חריפה מאתמול.

גם אני חושבת שלהעיר למישהו על איך שהוא נראה זה בכלל לא מנומס. אני לא מבינה איך אנשים מרשים לעצמם לירות את החיצים הפוגעניים האלה, כי אני בחיים לא אעשה דבר כזה. אני אשתוק ואמשיך לכלוא את מחשבותיי בקרבי. אני מאמינה שזה קשור לחינוך - אנשים שלא חינכו אותם תמיד "יפליצו" מהפה. בגדול זה קשור לתרבות הישראלית, או לתת-תרבות הישראלית במקרה זה...

אז... שיהיה לך בוקר מאיר מחר!

כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה