חזרתי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרתי...
    מאיה
    09/02/2010

הי לכולן...
    מה שלומכן???
    הרבה זמן לא הייתי פה, היתה לי תקופה לא קלה...
    אשמח לשמוע מה שלום כולן...
    שלכן,
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרתי...

הוספת תגובה

• מאיה יקרה,

קרן אור
    10/02/2010

דווקא בתקופות לא קלות חשוב לתת לעצמך את המקום להיות,להעזר,להיתמך.
    כתבת שהיית מטופלת במרפאה לה"א פעמיים, למה הפסקת??מה קורה היום??האם את נמצאת בטיפול??

אשמח לשמוע יותר מה עבר עלייך בתקופה שלא היית כאן.
    שמחה שחזרת,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור היקרה...

מאיה
    10/02/2010

כיף לשמוע ממך...
    הסיבה שהפסקתי את הטיפול בפעם השניה היא בגלל שנכנסתי להריון.. בשלושה חודשים הראשונים עוד טופלתי שם, אך מכיוון שאכלתי 3 ארוחות ביום הם שחררו אותי... אני חייבת לציין שכל ההריון אכלתי יפה- הכל בשביל הבן שלי- עליתי 25 ק"ג ואפילו עברה בי מחשבה שטוב לי, אני חיה, אני אוכלת, אני כמו כולם... ואולי אני יכולה להמשיך כך גם אחר כך??
    יום אחרי הלידה כבר לא הרגשתי רעב... זה כ"כ חזק ממני...
    את רוב המשקל העודף כבר הורדתי ואני כל הזמן אומרת לעצמי שכשאגיע בחזרה למשקל שלי אתחיל לאכול שוב, אבל יש בי צד שיודע שזה מסוכן ולא בטוח שזה נכון...
    יש לי לפעמים התקפי אכילה, אבל אני מכניסה מעט מאוד...
    יצרתי קשר עם המרפאה שוב ואני מחכה שיזמנו אותי..
    בינתיים אני מרגישה קצת אבודה...
    תודה שאת פה...
    שלך,
    מאיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה יקרה,

קרן אור
    15/02/2010

ראשית,מזל טוב לרגל לידתך.היריון ולידה הם מצבים שיוצרים תהליכי שינוי וגדילה,ולא רק מההיבט הפיזי.את מספרת שאכלת כמו שצריך במשך תקופת ההריון,ואני יכולה להבין זאת.כי הרגשת שאת לא אוכלת בשביל עצמך,אלא בשביל להזין מישהו אחר,ומיד אחרי הלידה פתאום הצורך בדאגה והזנה לעצמך ,קטנה ,ויחד איתו היכולת שלך לאפשר לעצמך לאכול בשבילך בלבד,ולא למען אחרים.זה משקף את הצמצום והסגפנות שקיימת באנורקסיה.
    נשמע לי חיוני וטוב שפנית שוב למרפאה להפרעת האכילה בה טופלת בעבר.האם את כבר יודעת מתי את ממשיכה שם את הטיפול??
    אני חושבת שדווקא היום את חייבת לבנך ומשפחתך להתחזק ולהחלים,אבל בראש ובראשונה למען עצמך.
    אני כאן כדי להקשיב.אפשרי לעצמך להיות!
    מחזקת את ידייך,
    שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה...

מאיה
    15/02/2010

תודה לך על התמיכה והחום!!
    בגלל זה חזרתי! אני מרגישה כבולה..
    הם יצרו איתי קשר אתמון וקבעו איתי פגישה ליום ראשון הקרוב, בעיקר בשביל רישום וכיסה, שוב, למרפאה.. ומשם אני מאמינה שזה יקח עוד איזה תקופה קצרה עד שיצמידו לי מטפלת ודיאטנית.. אני כ"כ מחכה ואני מלאה בתקווה שהפעם זה הסוף!!!
    בינתיים שורדים!
    ומה איתך? אני זוכרת שהיית במצב לא כ"כ טוב..
    מה שלומך??
    תודה על הכל,
    שלך ובאהבה,
    מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מאיה יקרה

נטע
    16/02/2010

מאיה מתוקה!!!
    אני שמחה לראות שחחזרת. מה שלומך???
    איך היה החתונה? מאז פרשת....איך הולך לך עם בן זוגך? איך הולך לך עם האוכל? אני מתנצלת שלא ברכתי אותך בברוכה הבאה אני לא היתי פה תקופה -עברתי לאחרונה תקופה מאד מאד קשה:-(
    אוהבת אותך ואשמח לשמוע ממך.
    התגעגעתי אלייך
    אוהבת
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה יקרה,

קרן אור
    17/02/2010

שמחה לשמוע,אני חושבת שעשית את הצעד הנכון.בנתיים הכי חשוב לא לתת לעצמך להשבר,משפחתך זקוקה לך,נסי לאכול כמה שאת יכולה .ובפגישה ביום ראשון חשוב לציין את חומרת מצבך כדי שתוכלי להכנס שוב למסגרת טיפולית בהקדם האפשרי.
    (לגביי-ראי תשובתי לשירן מהבוקר....ותודה על ההתעניינות).

מחזיקה לך אצבעות,
    שמרי על עצמך,והמשיכי לכתוב ולשתף אותי כאן,
    שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור ונטע היקרות...

מאיה
    17/02/2010

קרן אור- תודה לך על התמיכה הגדולה!!
    אני מעריכה אותה מאוד...
    אני מנסה להחזיק מעמד, אבל לא אשקר לך, אני לא מצליחה לאכול בכלל! כל היום קפה וסיגריות (לא ליד הילד כמובן)... אני שבעה רק מלראות אותו אוכל... ורע לי מזה.. אני הולכת למקרר ולוקחת, אפילו מעדן, ולא מצליחה לאכול אותו...
    עוד דבר חשוב- יש עלי עוד עודף, לא גדול, מההריון ואני ממש רוצה להוריד אותו, אני פשוט לא יודעת איך לעשות את זה בצורה בריאה, אני מכירה רק את הדרך החולה וזה עצוב!

נטע- הי מתוקה..
    גם אני התגעגעתי!
    החתונה היתה מדהימה, ערב בלתי נשכח!! בינתיים גם הספקתי ללדת בן, הכי חתיך שיש..
    מה איתך, איך את מתקדמת?
    ספרי לי למה את עוברת תקופה לא טובה...
    גם אני לא הייתי פעילה כ"כ בפורום, אבל אני חושבת שבשעת צרה צריך להיתמך בהכל, גם בקצה הכי רחוק שיש..

שלכן ובאהבה גדולה,
    מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה,

קרן אור
    18/02/2010

מתי את מתחילה טיפול???????????????
    נסי בנתיים לא לוותר על עצמך.הסתכלי על בנך וזיכרי למה.

קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה