כאפת פרופורציות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאפת פרופורציות
    מש
    09/02/2010

אח של חברה קרובה נפטר הערב מסרטן. בחור בין 30. אבא לילד בן שנה.
    מדהים איך המוח שלנו פועל...
    מצד אחד זכור לי שבגיל 18 הסרטן שלי הכניס אותי לפרופורציות וגרם לי "לראות באמת" את החשיבות של החיים, השמחה והבריאות.
    קצת אחרי זה, בגלל אותו סרטן, מצאתי את עצמי בלופ הזה של אנה
    עם הזמן זה איכשהו הפך לשגרה- הניתוחים, הבדיקות , הזריקות
    עכשיו זה שוב גרם לי לחשוב על הכל.
    רגע אחד אני חושבת על למה לעזאזל אני עושה את השטויות הללו, ורגע אחרי זה אני חושבת על איך "לפספס" את ארוחת הערב מחר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאפת פרופורציות

הוספת תגובה

• יקרה,

קרן אור
    10/02/2010

צר לי על החויה הקשה שעברת.אבל אני חושבת שלפעמים זה כל שאנו זקוקים לו כדי להזכר מה חשוב ולהכנס לפרופורציות.החיים יקרים מאוד ואנו צריכות לעשות הכול כדי לשמר על בריאותנו הפיזית והנפשית.

ברגעים אלו אין כ"כ מה לומר,חיבוק,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן...

מש
    12/02/2010

אני פשוט רוצה שהזמן יעבור... להיות איזה שבוע קדימה
    הכל ביחד זה פשוט יותר מידי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מש יקרה,

לונה
    12/02/2010

מש יקרה,
    קראתי את הודעתך ולא יכולה שלא להגיב,
    אני שנים רבות מדי מחיי רציתי שיעבור הזמן, את רוצה שיעבור שבוע, אך תארי לך שאני רציתי שיעברו שנים....אבל שאני אומרת "שנים",אני מתכוונת שנים רבות...לפעמים הייתי אומרת "חמש עשרה שנה", לפעמים "עשר שנים"..באמת רציתי שככה הזמן יעבור, פשוט להיות שנים קדימה..
    אך את יודעת מה גיליתי? גיליתי שהזמן אכן עובר, הוא פשוט עובר, גם אם הכי רע לי בעולם וכן אם הכי טוב לי, הזמן עובר וזה לא תלוי בי...ככה שאם עכשיו לא טוב, אני יודעת שהזמן עובר, ואני יודעת שייגיע יום ואהיה במקום אחר...כמובן שלא לשבת ולחכות..
    אני יכולה להבין את הרצון הזה שהזמן פשוט יעבור ולא נצטרך לחוות את הזמן הזה, את ה"תקופה" הזה שנראה שלא זזה, אך אם תביטי בשעון, לזמן באמת יהיה קשה לזוז, לפחות מהעיניים שלך..
    ואני בטוחה שבחייך יגיעו עוד רגעים בהם תסתכלי אחורה ותהיתי איך הזמן עבר ככה, לא תביני איך השנים חלפו להן...ותזכרי בתפילתף שהזמן יעבור...הזמן עובר יקרה, השאלה איך..

"עמוק בתוכי אני נרגעת
    כי הכל יהיה בסדר, כן הכל יהיה בסדר...."

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת..

מש
    12/02/2010

אבל השבוע הספציפי הזה- שבוע אחרון של תקופת מבחנים מטורפת באמת צריך פשוט לעבור
    כדי שאני אוכל להתמודד כמו שצריך עם כל השאר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מש יקרה,

קרן אור
    15/02/2010

אני יכולה להבין את הרצון להיות כמה ימים,שבועות ואולי חודשים קדימה(לא אחת גם אני נמצאת שם עם עצמי,מרגישה שבא לי לכבות את השאלטר להכנס מתחת לשמיכות עד יעבור זעם..),אבל איך את רואה את המצב אילו הדבר היה אפשרי??האם מרחק הזמן באמת יכול לגרום לדברים להראות אחרת,או שגם אז הצורך בהתמודדות יתבע את מקומו??
    לצערי יקרה,הזמן לא מרפה.הוא לא גורם לדברים שלא עובדו ולובנו להראות אחרת,הוא לא גורם לפצעים להפסיק לדמם,כולנו הרי נמצאות במצב הזה בגלל שאנו חיים את העבר,לא מניחים לו,לא מתמקדים בעתיד ובאיך להמשיך מכאן.
    רק עשייה ועבודה קשה,יכולים ליצור את השינוי.
    מה קורה עם טיפול??האם מצאת מטפלת??
    איך את היום??

חיזקי ואימצי!
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה