מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובה לאפרת..שליו10/02/2010
אפרת תודה רבה על כך שהשבת לי!!!!
לפני כ3 חודשים משהו כזה רשמתי בולמיה בגוגל וראיתי את הנזקים שנגרמים ע''י הקאות.
והזדהיתי איתם כמו למשל ההרפס,בלוטות נפוחות,כאבים נוראים בקיבה ועוד..
לפני כיומים נכנסתי שוב לאתרים שמתארים את ההרס הגופני שנגרמים ע''י בולמיה ואני חוששת מכך מאוד!
אני נורא קרובה לאימי ובאמת משתפת אותה בכול דבר אבל פעם ראשונה שיש לי סוד ממנה שאני לא מסוגלת לפלוט אותו!
אימי והמכרים שלי תמיד מעירים לי על כך שאני מרזה יותר יותר.(דבר שנוא משמח אותי)
אבל הם לא יודעים מה אני עוברת בשביל זה!
הערך העצמי שלי נימצא בתחתית ואני תמיד רואה את עצמי שמנה!
אמא שלי אומרת לי שאני זקוקה לטיפול פסיכולוגי אך אני מחליפה נושא מייד.
אני יודעת שאם אני אספר זאת לאימי דבר ראשון ישמין כ''כ ודבר שני האמינות שלה בי תפחת ואני אהיה במעקב תמידי!
אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות מצד אחת אני רוצה מאוד להיות רזה ומצד שני רוצה להיות רזה אבל שפוייה!
יש לציין כי אני לפני גיוס ואני פוחדת שהבעיה הזאת תלווה אותי גם לצבא.
אני מצטערת על האורך! אשמח להמשך ייעוץ!
תודה ליאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאן/מורן
אפרת לוי14/02/2010ראשית אני מתנצלת על העיכוב בתגובה שלי.
את מדברת על הבולמיה כסוד שאת מפחדת לפלוט אותו מול אמך . אבל נראה שאמך כן מרגישה שאת זקוקה לעזרה מקצועית אפילו שאינה יודעת את ה-'סוד' . מדוע תשמיני אם תספרי לה? ( את עושה פה קישור לא הגיוני בכלל, קישור רגשי לחלוטין) האמינות שלך תרד בעיניה? הבריאות שלך כרגע חשובה יותר.
מאוד חשוב שתקבלי עזרה, אבל ראשית את צריכה לספר להורייך. את חוששת להיות במעקב תמידי, אך המעקב הזה גם יכול לשמור עליך , הוא לא נגדך.
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)