ערב טוב!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב!!!
    קרן אור
    10/10/2007

כתבתי הודעה לפני כן אך המחשב סינן אותי...ובכ"ז...
    היום הגיע תורי להיפגע מול ההערות ביחס לאופי שלי,כתוצאה מהמראה שלי.עזבו קטע מטורף,אבל הנקודה היא שזה נאמר ע"י אחד הבכירים בחברה שלנו...כך שהייתי בשוק וגם לא יכולתי להגיב.ואח"כ בקורס עשינו תרגול והוא יצא לי על הפנים,כי כ"כ נפגעתי שלא הייתי שם,רציתי פשוט להיעלם...הרגשתי כמו איזה זבוב על הקיר,שמה שהוא לא יעשה לא יראו אותו...ובסוף חזרתי הביתה ומצאתי את עצמי בוכה,ולא הבנתי למה.אז כרגע אספתי את עצמי ואני יודעת שאני חייבת ללמוד את השיעור הזה בחיים.ובכ"ז כ"כ הרבה לחץ מופעל עליי,מצפים ממני לכ"כ הרבה..ולאט לאט הדחף לרצות מתחיל לחלחל,ואני כרגע מנסה להדוף אותו,כי אני יודעת שבחיים היויומיים מה שלא אעשה זה אף פעם לא יהיה 100 כי תמיד יצפו ממני לעוד,לכן אני מנסה לצפות מעצמי להיות הכי טובה שאני יכולה להיות ולא יותר מזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב!!!

הוספת תגובה

• אני כותבת במקטעים קצרים...

קרן אור
    10/10/2007

כדי שלא ימחק...
    בלונדי-לא התכוונתי להפחיד אותך פשוט חשוב לי שתהיי "מכוסה" מכל הכיוונים...ורציתי להגיד לך שאני מעריצה שלך!!!!!!!!איזה מתנה מיוחדת ומופלאה,אין עלייך את כשרונית בטירוף!
    כרונית-שלחתי לך מייל יקרה.הבנתי שלא היית כאן בלילה כי הלכת לישון מוקדם,אז אני שמחה שעשית זאת ושהעדרותך נבעה מזה...למרות שהתגעגעתי מאוד!!!!!!
    שלי-מה שלומך??אני מקווה שאני טועה אבל אני מקבלת רושם שבתקופה האחרונה יותר קשה לך עם עצמך,ומשהו עובר עלייך מעבר לשגרה היום יומית הלוחצת.יקרה אני כאן אם מתחשק לך לשתף,את יודעת כולנו עוברות שלבים כאלו,גם אני עברתי בשבועיים שלא היית כאן "משברון" ויחד היה לי יותר קל...אני שוב-מקווה שזה סתם תחושה שלי...אבל אם לא את יודעת לאן לפנות,נכון??
    רציתי להתעמל היום,אבל ניטרלתי את עצמי,למרות שאני קצת מרגישה כאילו כן הייתי צריכה...אבל לא חשוב.בכל אופן אני מתחילה להתעייף,אז אם לא אשמע ממכן הלילה,רציתי לאחל לכן לילה שקט ונעים,ללא נידודי שינה
    שולחת לכולכן חיבוק אוהב,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור אהובה שלנו!

אני
    11/10/2007

מה שלומך? אני מקווה שתקומי לבוקר אחר של תובנות חדשות שמוכנות להיתרגם להתנהגות שתיטיב עמך. צר לי שעבר עלייך יום כ"כ מבאס, אבל את יודעת איך זה בימים שכאלה - "אם משהו לא הולך - כלום לא הולך". זה טבעי שהגעת לדמעות בבית, כי ספגת עלבון פתאומי, לא צודק ולא פשוט, והיית צריכה לעבד אותו עם עצמך.

ונכון מאד - את צריכה להדוף את הדחף להשיג רק מאה עגול ובפול גז גם במחיר של פגיעה בעצמך ובמצבך. אם אותו גורם בעבודה ידרבן אותך לנהוג בצורה שתפגע בך ושתדרדר אותך - אולי לא כדאי בכלל. מתוקה, הרפי מעצמך, ותמיד תשאירי לעצמך מרחב נשימה. שיגרתי לך עוד כמה מילים במייל...

ואני בסדר, תודה. כרגע יש לי סחרחורות איומות אז אני אלך לישון סוף-סוף...

חיבוק ואהבה!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה