מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב!קרן אור11/10/2007
תארו לכם שאחרי אתמול נאלצתי להתמודד עם מיני ישיבה היום עם אותו גורם...אבל היתה הפתעה-קיבלתי התנצלות..אבל אתם יודעים הכדור כבר נורא..וכן,אחרי הבכי של אתמול תפסתי את עצמי בידיים ואמרתי לעצמי זה רק עבודה,והשורה התחתונה היא שאני מביאה את התוצאות ומקודמת..כל השאר שיקפצו לי!!!!
בלונדי-תודה על המחמאות ועל דיברי העידוד.אני רואה שקמת מוקדם,מקווה שתבלי היום,ותחזרי לכאן לספר חוויות.כיף שיש מי שמנעים את זמנך.וכן מצטרפת לכרונית-ההתמכרות למתנה דורשת עוד...אז אל תחדלי..עד שיש לי התמכרות בריאה...חחח...
כרונית-תודה על המייל,שיגרתי לך גם אחד.אני מקווה שהסחרחורות עברו ושהצלחת "לגרור" את עצמך מהמיטה היום בבוקר.מאחלת לך יום נעים,ואנחנו בטח נשתמע בערב יקרה שלי.
שלי-נעלמת אתמול בערב,אני מקווה שכמוני גם את התעוררת לבוקר יותר טוב.בכל מקרה מחכה לשמוע מה בפיך....
יום טוב שיהיה לכולנו בלי הערות ניבזיות,"תמימות" לכאורה,וכדו'
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קרן אור יפה!!
בלונדי11/10/2007אני שמחה לשמוע שהחצופה התנצלה! כמובן שאי אפשר לשכוח, אך לפחות היא הואילה בטובה להתנצל!!
אני מקווה שדברי העידוד שלי עזרו שהלכת בראש מורם היום!!!
אני עובדת על עוד מתנות.....
המשך יום נעים!!!
נשיקות וחיבוקים!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בלונדי!
קרן אור11/10/2007מה שלומך??
אני לא יודעת ללכת בראש מורם,הכתפיים שלי תמיד שמוטות ותמיד מעירים לי על זה...הרגל של שנים להסתכל על הריצפה...אבל כן הלכתי עם בטחון של מה אני שווה....
ואני מחכה לעוד מתנות...............חרשתי כבר על המתנה הראשונה,למרות שעוד לא שבעתי ממנה,ספק אם בכלל.
אני מקווה שאת מבלה לך עם האורחים,נשיקות,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)