בולימיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולימיה?
    ספיר
    16/02/2010

שלום,אני בת 16 ולוקחת כדורים משלשלים תקופה די ארוכה..
    אני לא מצליחה להתגבר על התחושה של אחרי הארוחה[גם אם היא קטנה וגם אם היא גדולה] ולא לקחת כמה כדורים..
    כזה הגיע לכמויות של יותר מ10 כדורים אז זה באמת הדליק אצלי נורה אדומה..
    אני מפחדת נורא לספר להורים שלי,ליועצת ולכל מבוגר אחר..
    אני יודעת שזה ילחיץ אותם,הם יסתכלו עליי בעינים אחרות,ישגיחו עליי כל הזמן ..
    ובכלל אני מצד אחד רוצה לטפל בזה ומצד שלי לא רוצה לטפל בזה !
    אני ממש מבולבלת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולימיה?

הוספת תגובה

• שלום ספיר,

קרן אור
    17/02/2010

נשמע שיש לך הפרעת אכילה(ההגדרה המדויקת פחות רלוונטית כרגע),ואת מודאגת,ובצדק.
    אני מבינה את חששך לפנות להורים ולספר להם,ואולי את גם מפחדת מתחושת "הסגירה" מצידם שתתלווה לכך,אבל אני מניחה גם שבתוך תוכך את מבינה שאת צריכה לפנות לטיפול,ושאת זקוקה להחזקה כזאת.
    ה"א לא תעלם מעצמה,ולכן חשוב וקל יותר לטפל בה כל עוד שהיא יחסית בתחילתה.ואם עכשיו את חוששת לספר להורים,נסי לדמיין את תגובתם שנה או שנתיים מהיום,כשמצבך יתדרדר,וכמה אז יכאב להם לדעת שהבת שלהם היתה זקוקה לעזרה ולא פנתה אליהם.
    אולי תוכלי גם להעזר ולהקל על עצמך אם תראי להם את ההתכתבות שלנו כאן??

עדכני מה חשבת,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בולימיה ?

ספיר
    17/02/2010

אני כל פעם חושבת שאני יכולה לצאת מזה לבד.. ושיש לי מספיק כוח להעזר בעצמי ולהוציא את עצמי מזה..
    ואז יש שבוע שהכל טוב ויפה ואני באמת מצליחה במטרות שלי כמו שאני מציבה לעצמי..
    ואז יש אירוע קטן או משהו שמתפרץ ואני חוזרת לאותו מעגל ...
    אני עכשיו על הפנייה להוריי-זה בהחלט יכול להוציא אותי מהבוץ הזה.
    תודה רבה !!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון

ספיר
    17/02/2010

אחשוב *******

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספיר,

קרן אור
    18/02/2010

את מתארת את אחיזת העיניים \טריק של הפרעת האכילה.היא נותנת לנו לחשוב שהיני הכל יהיה בסדר,שזאת ההקאה\ההתרוקנות האחרונים היום וחוזר חלילה,עד שלפעמים אנחנו נוטות לקנות את זה.אבל אני חושבת שהגיע הרגע להסתכל לאמת בלבן של העין ולהבין שאם היית יכולה לצאת מזה לבד,אם זה היה כ"כ קל,את כבר היית שם.
    דברי היום עם הורייך,אל תבזבזי זמן יקר!!
    אשמח לשמוע איך היה,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה