מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולימיה?ספיר16/02/2010
שלום,אני בת 16 ולוקחת כדורים משלשלים תקופה די ארוכה..
אני לא מצליחה להתגבר על התחושה של אחרי הארוחה[גם אם היא קטנה וגם אם היא גדולה] ולא לקחת כמה כדורים..
כזה הגיע לכמויות של יותר מ10 כדורים אז זה באמת הדליק אצלי נורה אדומה..
אני מפחדת נורא לספר להורים שלי,ליועצת ולכל מבוגר אחר..
אני יודעת שזה ילחיץ אותם,הם יסתכלו עליי בעינים אחרות,ישגיחו עליי כל הזמן ..
ובכלל אני מצד אחד רוצה לטפל בזה ומצד שלי לא רוצה לטפל בזה !
אני ממש מבולבלת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ספיר,
קרן אור17/02/2010נשמע שיש לך הפרעת אכילה(ההגדרה המדויקת פחות רלוונטית כרגע),ואת מודאגת,ובצדק.
אני מבינה את חששך לפנות להורים ולספר להם,ואולי את גם מפחדת מתחושת "הסגירה" מצידם שתתלווה לכך,אבל אני מניחה גם שבתוך תוכך את מבינה שאת צריכה לפנות לטיפול,ושאת זקוקה להחזקה כזאת.
ה"א לא תעלם מעצמה,ולכן חשוב וקל יותר לטפל בה כל עוד שהיא יחסית בתחילתה.ואם עכשיו את חוששת לספר להורים,נסי לדמיין את תגובתם שנה או שנתיים מהיום,כשמצבך יתדרדר,וכמה אז יכאב להם לדעת שהבת שלהם היתה זקוקה לעזרה ולא פנתה אליהם.
אולי תוכלי גם להעזר ולהקל על עצמך אם תראי להם את ההתכתבות שלנו כאן??
עדכני מה חשבת,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבולימיה ?
ספיר17/02/2010אני כל פעם חושבת שאני יכולה לצאת מזה לבד.. ושיש לי מספיק כוח להעזר בעצמי ולהוציא את עצמי מזה..
ואז יש שבוע שהכל טוב ויפה ואני באמת מצליחה במטרות שלי כמו שאני מציבה לעצמי..
ואז יש אירוע קטן או משהו שמתפרץ ואני חוזרת לאותו מעגל ...
אני עכשיו על הפנייה להוריי-זה בהחלט יכול להוציא אותי מהבוץ הזה.
תודה רבה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
ספיר17/02/2010אחשוב *******
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספיר,
קרן אור18/02/2010את מתארת את אחיזת העיניים \טריק של הפרעת האכילה.היא נותנת לנו לחשוב שהיני הכל יהיה בסדר,שזאת ההקאה\ההתרוקנות האחרונים היום וחוזר חלילה,עד שלפעמים אנחנו נוטות לקנות את זה.אבל אני חושבת שהגיע הרגע להסתכל לאמת בלבן של העין ולהבין שאם היית יכולה לצאת מזה לבד,אם זה היה כ"כ קל,את כבר היית שם.
דברי היום עם הורייך,אל תבזבזי זמן יקר!!
אשמח לשמוע איך היה,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)