כרונית יפה שלי!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כרונית יפה שלי!!!
    קרן אור
    11/10/2007

שלחתי לך מייל,אני מבריזה לך עכשיו כי אני הולכת לישון,ואני מקווה שמתי שהוא אדביק אותך בזה...לילה טוב מקסימה שלי,רציתי "להתראות" כאן איתך היום,אבל אני עייפה מידי.
    מקווה שעבר עלייך יום סביר,אוהבת קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כרונית יפה שלי!!!

הוספת תגובה

• לא קיבלתי את המייל...

אני
    12/10/2007

מתי שלחת? אני מקווה ששמרת עותק בדואר היוצא. ובלי שום קשר שלחתי לך מייל בעשר וארבעים כמדומני... מקווה שקיבלת.

עבר עלי יום סביר למדי. הבוס שלי הבריז היום, כך שהיתה אווירה נינוחה יותר. גם את הקניה הקבועה של יום חמישי ביצעתי כבר אתמול (כי נותרתי ללא מצרכי יסוד...), כך שהיום חזרתי לי חיש קל הביתה לאחר העבודה. רציתי ללכת לעוד כמה מקומות, אבל פשוט לא היה לי כוח.

ומה שלומך את? את צודקת, זה אכן מבאס כשתוכניות משתנות ברגע האחרון, אבל אין מה לעשות ואי אפשר לשלוט בכל כפי שלבטח היינו רוצות, וחבל...

מתוקה, תרגישי טוב ורפואה שלמה לבנך!

ממני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי כרונית אהובה!

קרן אור
    12/10/2007

אני חושבת שקיבלת את המייל,כי ענית לי לגביו...
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה