איפה כולן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה כולן?
    שלי
    12/10/2007

מה זו הדממה הזו???
    מקווה שהכל בסדר אצל כולן!
    כרונית יקרה - אין לי מושג בכלל מה שלומך, אך מקווה שערב שישי עובר עלייך בנעימים! וודאי צחצחת את הבית וכמוני, שאפת ריחות נפלאים של כימיכלים שונים...
    קרן אור - מקווה שהילד מרגיש טוב יותר ושמצאת קצת זמן לעצמך היום, למרות כל המטלות. ואיך יצאה העוגה?
    בלונדי - איך את מרגישה? נהנת מהאירוח?

אני במצב רוח די מרומם. נקיונות, קניות, והתעמלות מלאו אותי באנרגיה חיובית. הצלחתי גם להתחמק מאיזה מפגש משפחתי (שכנעתי את עצמי שמגיע לי קצת חופש...) ועכשיו אני לבדי בביתי השקט והנקי.
    מאחר ואף אחת ממכן לא קפצה לביקור אעבור לספה עם איזה ספר טוב ואשוב הנה בהמשך הערב.

שבת שלום לכן יקירת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפה כולן?

הוספת תגובה

• היי שלינקה!

קרן אור
    12/10/2007

אני שמחה שקמת ליום יותר מעודד.וכן,מבינה לחלוטין את ההרגשה כשהבית נקי,גם לי יש את זה,עד כדי כך שאם הבית מלוכלך אני מרגישה פשוט "בסטרס" ומקטרת כל היום....כאילו זה מקרין על הרגשת "הנקיות" מבפנים...(למרות שמבפנים אני ממש מרגישה לא "נקייה")
    העוגה יצאה טעימה מאוד!אני פחות מכורה לעוגות,שוקולד וממתקים עושים לי את זה יותר..
    אני מקווה שאת נהנית לך מערב שקט.כמה אני מתגעגעת לזה!לדממה והשלווה...
    טוב יקרה,נשתמע יותר מאוחר
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה