בלונדי יפה שלי!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלונדי יפה שלי!!
    קרן אור
    12/10/2007

לא שמעתי ממך כבר יממה(במונחים שהתרגלנו אליהם זה הרבה...)אני מקווה שאת חשה בטוב,והיעדרות שלך נעוצה בבילוי...בכל מקרה אשמח לשמוע ממך,
    שבת שלום,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלונדי יפה שלי!!

הוספת תגובה

• שלום קרן אור, מקסימה!!!

בלונדי
    12/10/2007

מה שלומך?
    קראתי שלבנך שוב היה חום.. אוף!! אני מקווה כי הוא מרגיש כבר טוב יותר.. ושלא תדבקו ממנו!

אני בסדר. מבלה בנעימים...! התוצאות של הבדיקות יצאו נקיות! ז"א- אפשר לנשום לרווחה. אך היום עשיתי בדיקות נוספות ואת תוצאותיהן אקבל בשבוע הבא, ואז אהיה יותר חכמה...!!

אני קצת עסוקה בימים אלה ולכן לא מגיעה לפה כמו בעבר. גם הייתי מאוד עייפה.. אבל הכל בסדר!

אז שיהיה לכולכן סופ"ש נעים ונחמד, וללא מחלות!

אוהבת,

בלונדי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה כיף!!!!

קרן אור
    12/10/2007

שמחתי לשמוע ממך,ועוד יותר,לשמוע את החדשות הטובות-שהבדיקות יצאו תקינות!!
    תבלי לך בנעימים,ותכתבי כשתוכלי,
    נשיקות,קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונדי מתוקה!

אני
    13/10/2007

היי, תודה על הבלחתך כאן! חחח... אני שמחה לשמוע שהבדיקות יצאו תקינות, ואני אשמח עוד יותר לדעת שתחושותייך השתפרו ושאת בקו הבריאות, ללא חום או חולשה!

כן, אני יודעת שאת עייפה ומותשת מטיולים כאלה ואחרים, ולכן אני מוחלת לך על נטישתי כאן לאנחות באישון ליל...

בכל אופן, אני מאחלת לך שם בילוי נעים ולא מעייף מדי!

אשמח לשמוע ממך ושיהיה לך לילה נפלא!

אוהבת,

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום זוקי

שלי
    12/10/2007

ברוכה הבאה!
    ראשית - כפי שכתבה קרן אור, טוב לשמוע שאת מטופלת ומודעת להפרעת האכילה. החשוב ביותר הוא שתחלימי מהר ככל האפשר ושתוכלי לשים מאחורייך את הטרדות האלו מאוכל ומשקל. בריאותך הפיזית והנפשית חשובה יותר מכל, גם יותר משירות צבאי.

השתחררתי מצה"ל לפני עשור כך שאין לי מושג לגבי מדיניות הצבא כלפי הפרעות אכילה או משקל מינימלי לגיוס. אך מדברייך נראה שאין סיבה שתהייה בעיה עם גיוסך.
    אני מאמינה שכיום, במצב בו הפרעות אכילה נפוצות כל כך בכל מקום וגם בצהל, אין סיבה שלא לדווח על המצב מראש. כמו שכתבה קרן אור, חשוב שתוכלי להמשיך בטיפול שהתחלת. כמו כן, "הסתרה" של המצב, של הטיפול, עשוייה לעורר אצלך מתחים רבים בהמשך תהליך הגיוס.

וכמו שציינתי - הכי חשוב שתמשיכי להיות אחראית לבריאותך ולקבל את כל העזרה והתמיכה הדרושה מהסביבה.

בהצלחה ולילה טוב,
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה