בוקר טוב לכל המקסימות!!!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב לכל המקסימות!!!!!!!!!!!
    בלונדי
    13/10/2007

שלום יפות שלי!
    מה שלומכן בבוקר שבת זה?

אני לא רגילה ל"לו"ז צפוף" ולכן אני עייפה בימים אלה. כאשר מגיעים אורחים מהארץ הם רוצים לטייל ולהספיק לראות הכל בבת אחת, מהר לפני שיעברו ימי שהייתם וכך גם נראים הימים. קמים מוקדם, יוצאים ומשוטטים. זה לא פשוט מאחר ואני הנהגת (נוהגים פה בצד שמאל ואין ביטוח לאף אחד אחר), וצריכה לנהוג כל היום. זה עלול לחרפן ואני משתדלת לקחת בקלות את הישיבה מול ההגה, במשך שעות ארוכות!

קמתי מוקדם מן המתבקש ליום זה, בכוונה, כדי להרוויח שעה של שקט בבוקר. אני אוהבת לשתות את הקפה שלי לבד, ברוגע. לא יכולה מייד לפתוח בשיחות. אז אני כאן. תוהה מה ללבוש היום, כי לא ברור לי עדיין מה יהיה מזג האוויר. (שלינקה- עוד לא קר מאוד, אבל קריר כך שנעים לשוטט ברחובות! כייף אמיתי. האורחים מהארץ מברכים על היעדר הלחות הישראלית)

אני מרגישה טוב יותר, תודה כרונית מתוקה! אין חום. ונקווה שהכל יהיה בסדר.

קרן אור- מה שלום בנך? האם חש יותר טוב? האם כולם בסדר?

כרונית- איך עבר ליל אמש? איך את מרגישה? אני רואה ששלחת לי מייל ואני כבר ניגשת לקרוא אותו.

שלינקה- למה ערב רע? מקווה שהיום יהיה לך יותר נעים וחביב...

טוב בנות יקרות! עלי להתארגן לקראת היום המצפה לי. אני מקווה שלכולכן יהיה יום שבת נעים ורגוע. ואני אציץ בלילה, כאשר יתאפשר לי, ואתעדכן מה קורה אתכן... מקווה שאני לא מפספסת פה הודעות חשובות, פשוט הכל נקרא במהרה...

נשיקות ואהבה!!!

בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בוקר טוב למקסימה בעצמה!

אני
    13/10/2007

היי בלונדי, טוב לשמוע ממך מדי פעם... אני מניחה שאת כרגע בעיצומה של נהיגה ממושכת. זה באמת מעייף ומתיש לנהוג שעות ארוכות, ומה גם כשנוקפות השעות נתפסים גם השרירים...

הלילה עבר בסדר. כמובן שלא ביליתי אותו בשינה, כי לא היתה לי כזו, אז עשיתי אלף ואחד דברים אחרים. בסוף הלכתי לישון בשש בבוקר.

שיעבור עליכם שם יום נעים וטיולים מהנים!

אוהבת,

כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מדהימות!!!!

קרן אור
    13/10/2007

מישהי רוצה להחליףאותי,כי אני כבר לא יכולה עם העייפות הזאת...........לא יזיק לי להיות עירנית לשם שינויי.
    כרונית ובלונדי תודה על הדאגה-ישנתי צהריים,בני עדיין עם חום,וכנראה שמחר אצטרך שוב להגיע לרופא,כי נראה לי שבסוף תאוריית האנגינה (למרות המשטח השלילי) תהיה נכונה.
    אני עייפה,ומכירות את זה שכל הזמן מנשנשים בגלל עייפות או שעמום??אז זה קורה לי כל הזמן בתקופה האחרונה ואני שונאת את זה...
    טוב יקרות,שיגרתי סוף סוף לכל אחת מכן מייל טרי ,ונשתמע יותר מאוחר.
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה