מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדכון אחרי תקופה עמוסה..מש23/02/2010
אז נגמרו המבחנים (חוץ מעוד מועד א' אחרון!), התחיל הסמסטר
אני לא ממש זוכרת הרבה מהחודש האחרון למען האמת... הכל בלאגן שלם של לימודים
בכל מקרה, אני בסדר סה"כ ... נלחמת במחשבות של להוריד את מה שהעליתי במבחנים
איכשהו בתקופה האחרונה יותר אנשים מסביבי מודעים לבעיה ומונעים ממני להוציא לפועל את התכניות הזדוניות שלי...
חוצמזה סוף סוף מצאתי מישהי שפנויה בימי שישי. השבוע פגישה ראשונה. מיותר לציין שאני מתה מפחד... מקווה שזה ילך טוב
יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מש יקרה,
קרן אור24/02/2010ברכותיי,יקרה! ועכשיו שתקופת הלחץ מאחורייך,אני מקווה שתתפני לטפל בעצמך.
אשמח לשמוע איך היתה הפגישה עם הפסיכולוגית החדשה.
מחזיקה לך אצבעות!
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"דייט ראשון" מאחוריי
מש26/02/2010הרגיש ממש כמו - חיי בראשי פרקים..
מבחינת רושם ראשוני היא ענתה על הציפיות שלי- לא זקנה/שמנה/מתנשאת
סיפרתי לה ממש טעימות מהכל- ההתנגדות שלי לטיפול, המלנומה, הה"א
למרבה הפאדיחה כשסיפרתי לה על הקטע של המלנומה צבא וכו' התחלתי לבכות... מדהים שגם בפעם האלף עדיין קשה לספר את זה.. הייתי בטוחה שזה יקרה דווקא בקטע על ה"א
אבל לאור התגובה העניינית לגמרי שלה לעניין (שתפסה אותי לא מוכנה למען האמת..) הנושא עב בצורה "יבשה".
זהו... קבענו המשך ליום א'
שבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום מש
קרן אור27/02/2010שמחה לשמוע שהפגישה הראשונה זרמה בהתאם לציפיות(וזה לרוב די נדיר בפגישה ראשונה,כך שיש למה לצפות..).,ושיכולת להרגיש מספיק מוגנת ובטוחה כדי לספר לה על חוויות קשות שעברת.
אני שמחה שקבעתן פגישה נוספת ליום ראשון,כי זה באמת קשה לפתוח דברים כ"כ קשים ולהשאר איתם לבד שבוע שלם בין פגישה לפגישה.נשמע גם מההכרות איתך שאם מצאת לנכון לפנות את הזמן ביום ראשון(ולאוו דווקא רק ביום שישי) שהיה בפגישה שלכן משהו שנשמע מבטיח.
שיהיה בהצלחה.מחזיקה לך אצבעות!
המשיכי לעדכן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)