עדכון אחרי תקופה עמוסה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדכון אחרי תקופה עמוסה..
    מש
    23/02/2010

אז נגמרו המבחנים (חוץ מעוד מועד א' אחרון!), התחיל הסמסטר
    אני לא ממש זוכרת הרבה מהחודש האחרון למען האמת... הכל בלאגן שלם של לימודים
    בכל מקרה, אני בסדר סה"כ ... נלחמת במחשבות של להוריד את מה שהעליתי במבחנים
    איכשהו בתקופה האחרונה יותר אנשים מסביבי מודעים לבעיה ומונעים ממני להוציא לפועל את התכניות הזדוניות שלי...
    חוצמזה סוף סוף מצאתי מישהי שפנויה בימי שישי. השבוע פגישה ראשונה. מיותר לציין שאני מתה מפחד... מקווה שזה ילך טוב

יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדכון אחרי תקופה עמוסה..

הוספת תגובה

• מש יקרה,

קרן אור
    24/02/2010

ברכותיי,יקרה! ועכשיו שתקופת הלחץ מאחורייך,אני מקווה שתתפני לטפל בעצמך.
    אשמח לשמוע איך היתה הפגישה עם הפסיכולוגית החדשה.

מחזיקה לך אצבעות!
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "דייט ראשון" מאחוריי

מש
    26/02/2010

הרגיש ממש כמו - חיי בראשי פרקים..
    מבחינת רושם ראשוני היא ענתה על הציפיות שלי- לא זקנה/שמנה/מתנשאת
    סיפרתי לה ממש טעימות מהכל- ההתנגדות שלי לטיפול, המלנומה, הה"א
    למרבה הפאדיחה כשסיפרתי לה על הקטע של המלנומה צבא וכו' התחלתי לבכות... מדהים שגם בפעם האלף עדיין קשה לספר את זה.. הייתי בטוחה שזה יקרה דווקא בקטע על ה"א
    אבל לאור התגובה העניינית לגמרי שלה לעניין (שתפסה אותי לא מוכנה למען האמת..) הנושא עב בצורה "יבשה".
    זהו... קבענו המשך ליום א'
    שבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבת שלום מש

קרן אור
    27/02/2010

שמחה לשמוע שהפגישה הראשונה זרמה בהתאם לציפיות(וזה לרוב די נדיר בפגישה ראשונה,כך שיש למה לצפות..).,ושיכולת להרגיש מספיק מוגנת ובטוחה כדי לספר לה על חוויות קשות שעברת.
    אני שמחה שקבעתן פגישה נוספת ליום ראשון,כי זה באמת קשה לפתוח דברים כ"כ קשים ולהשאר איתם לבד שבוע שלם בין פגישה לפגישה.נשמע גם מההכרות איתך שאם מצאת לנכון לפנות את הזמן ביום ראשון(ולאוו דווקא רק ביום שישי) שהיה בפגישה שלכן משהו שנשמע מבטיח.

שיהיה בהצלחה.מחזיקה לך אצבעות!
    המשיכי לעדכן,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה