קרן אור היקרה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור היקרה?
    תקווה
    24/02/2010

מה שלומך? איך את מרגישה בימים אלו?אישית אני כותבת אליך מהשירות עם צינון מעצבן- גם כואבות לי האוזניים מה שלא קרה לי מאז שהייתי קטנה (מאז שנולדתי היו לי בעיות עם האוזניים-וכשגדלתי פשוט יצאתי מזה, כנראה כחלק מתהליך ההתבגרות....)
    אני חייבת לציין שאני סוג של גאה בעצמי כי ניסתי לקבוע תור לרופאת נשים ברעננה, אמרו לי שהיא לא מטפלת בחיילות נכון לעכשיו אז בלי נדר אתקשר לרופאת נשים אחרת ואנסה לקבוע תור, פשוט לוקח לי זמן כי אני מפחדת מזה קצת- מפחדת מהידיעה שאני יודעת שאם אהיה כנה עם עצמי לגמרי אני יודעת בדיוק לאיפה זה מוביל..
    בזמן האחרון אני משתדלת לאכול נכון אבל יש לי סוג של מחסום כזה שאני שונאת להודות בו אבל בתוך תוכי יודעת שהוא קיים- למרות המשקל הנמוך שלי אני לא כזה רוצה להשמין אני אוהבת את עצמי כמו שאני, אני פשוט לא בטוחה עם אני אוהבת את הדבר הנכון או לא...
    בכל אופן אשמח לשמוע מה קורה עם כולן...
    תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור היקרה?

הוספת תגובה

• תקווה יקרה,

קרן אור
    25/02/2010

ראשית,רוצה לשלוח לך איחולי החלמה מהירה ולברך אותך על הצעד הראשוני בטיפול בעצמך.מה עם לעשות בדיקות דם ובדיקות הורמונים ולהגיע איתם לרופא??החשש שלך מובן לי,אבל את יודעת,זה שלא מדברים על משהו או מתמודדים איתו שחור ע"ג לבן,לא גורם לו לא להתקיים.את הרי יודעת בתוך תוכך שמשהו לא תקין,אל תתני למצב הזה להידרדר עוד יותר.
    בשורות האחרונות שלך אני שומעת את הקולות האנורקטיים עולים שוב,ואני חושבת שאם כבר מדברים על כנות עם עצמך,כדאי לפנות לטיפול.אני חושבת שדחית את זה מספיק,תהינה הסיבות מוצדקות ככל שתהינה,בריאותך קודמת לכל.
    נשמע גם שהסיבה לאמנוראה שלך נעוץ בתת משקל שלך,זאת הדרך של הגוף שלנו לאותת לנו שכמה שננסה להתכחש לזה,הגוף משקף לנו את מה שהראש מסרב לקלוט.אבל את זה את כבר יודעת,נכון??

מה עם טיפול?????????

קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה