מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי בנות!בלונדי13/10/2007
מה שלומכן?
היה לי יום מפרך... אך נחמד! למדתי לבשל משהו חדש ומאוד טעים ואני כל כך שמחה על זה....
מה אתכן?? ספרו לי משהו...
נשיקות!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מקסימה
קרן אור13/10/2007כתבתי הודעה למטה,והמצב אותו הדבר.
שמחה שנהנית היום.ומה למדת לבשל???אני לא יודעת מה עובר עליי בשבוע האחרון אבל אני כל הזמן רעבה,וכל הזמן מחפשת מה לאכול....אז הכנתי לכולם ספגטי מוקרם עם פטריות,אבל הגבלתי את עצמי.הכנתי לעצמי סלט גדול,עם כל המרכיבים הטובים,גבינה בולגרית,זיתים שחורים,אבוקדו,ואכלתי אותו עם פרוסה מלחם מלא.נקווה שזה ישביע אותי....האמת היא שמתחשק לי להתעמל אבל אין לי כוח להתחיל אני ממש פדלאה!!!אז אולי אוותר על זה היום....טוב יקרה תעדכני יותר מאוחר.קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלונדי מתוקה!
שלי13/10/2007שמחה שאת נהנת למרות התשישות!
כמו שכבר כתבתי, אני יודעת כמה מעייף עשוי להיות ביקור של חברים או משפחה. את הופכת למדריכת תיירים לתקופה מסוימת, ולפעמים גם למטפלת...
אני לפחות לא נאלצתי לנהוג! אפילו בישראל הקטנה אני לא חשה בטוחה בדרכים, אז וודאי שנהיגה בחו"ל היא יותר מידי בשבילי.
איך את מרגישה היום? נשמע שהסימפטומים המציקים חלפו להם ומקווה שלא ישובו לעולם.
נזכרתי בהודעתך מהבוקר - גם אני זקוקה לזמן שקט על הבוקר, לשתות קפה עם עצמי ולא לדבר עם אף אחד. זו הסיבה שאני מקפידה לקום מוקדם למרות שלרוב אני לא צריכה להגיע לשום מקום בשעות הבוקר.
בדרך כלל מתעוררת לפני החבר, שנוטה לדברנות רבה בבוקר (כך הוא מעיר את עצמו...) ורק אחרי כוס קפה מעירה אותו ליום חדש.
וקרן אור וודאי צוחקת לעצמה ואומרת "חכו שיהיו לכן ילדים...".
אז יקירה, אני יודעת שההתענגות על שעות הבוקר היא מתנה יקרה, ומנצלת אותה עד תום!
לילה טוב בלונדי יקרה, מקווה שגם מחר מצפה לך יום חביב עם הרבה הפתעות.
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלינקה יקרה!!
קרן אור14/10/2007טוב אז את הפעם שיעשעת אותי...חכו שיהיו לכם ילדים....כמו בכל דבר יש את הדברים הטובים יותר והטובים פחות,רק שעם ילדים את לומדת להעריך כל קפה ללא הפסקה,שלא לדבר על רעש ברקע.....אבל כ"כ התרגלתי שכשיש לי שקט פתאום,הבית נראה לי מת ללא חיים....
ולגביי נסיעות-חברות אני מכריזה רישמית מי שצריכה טרמפ שתודיע לי!!!אני את רוב היום מעבירה בנהיגה,וכמה שלא סבלתי את זה,היום אני אוהבת כי אני נוהגת ויש לי מוזיקה טובה(ולא שירי ילדים) ויש לי קצת שקט בראש וזמן לעצמי....אז למדתי להנות מזה.ובדר"כ לנסיעות בבתי מלון אני לוקחת חברה איתי,היא נהנית לה בספא כל היום ואני זוכה לחברה.ושלי,קטן עליי חיפה!!אני נמצאת שם בערך פעם בשבוע.....
טוב מקווה שהתעוררת לך לבוקר יום א' רגוע,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)