שלום יקירות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יקירות!
    שלי
    13/10/2007

שבתי מיום ארוך בצפון, ביקורי משפחה וחברים. סגרנו כמה מחויבויות חברתיות מהן התחמקנו קיץ שלם... לא יפה... אז ארגנו פרחים, יין ומתנות לילדים, כדי לא להגיע בידיים ריקות ועברנו מסלון לסלון.
    בשלב מסוים אבדתי את היכולת לספור כמה כוסות קפה שתיתי ומכמה עוגות שונות טעמתי, וכמה פעמים נהלתי את אותה השיחה בדיוק...
    וכן, לצערי רק "טעמתי" מהעוגות השונות, כי לא יכולתי להמנע מהמחשבה שביעד הבא שוב יציבו לפני עוגות ועוגיות, ושוב יהיו פיתויים ולחצים סביבתיים, ולכן אני לא יכולה להרשות לעצמי פרוסה אחת שמנה ויפה.
    וכמובן שגם חזרתי עם בחילה איומה מכל כוסות הקפה ונשנושי העוגות הללו!
    אך בסך הכל היה נחמד ומרגש לפגוש כמה חברים שלא ראינו זמן רב.
    קצת מותשת, אז כותבת לכן בקצרה, ומאחלת לכולן לילה נפלא וחלומות מתוקים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום יקירות!

הוספת תגובה

• היי שלי!

קרן אור
    13/10/2007

שמחה שעבר עלייך יום נחמד בצפון.כן מכירה את זה שכשבאים לאורחים הם כל הזמן מציעים לאכול עוגות.במשפחה שלי זה נפוץ,ולאף אחד לא איכפת ששעה קודם גם שתית קפה ואכלת...הם כאילו נעלבים..אז אני שמחה שאפשרת לעצמך לטעום מהכול,האמת היא שאני מעדיפה לטעום קצת מהרבה סוגים,אז זה מוכר לי....
    שיהיה לך ערב רגוע ,תנוחי קצת,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מתוקה!

שלי
    13/10/2007

התכוונתי להמשיך לכתוב לכן, אך המחשב חשב אחרת ופשוט נכבה מעצמו...
    ומה שלומך? מקווה שהילד בדרך להחלמה ושהחום לא עלה כפי שחששת...
    ובעיקר מקווה שתצליחי לישון הלילה כמו שצריך. וודאי מצפה לך עוד שבוע עמוס ואת זקוקה לשעות שינה וכוחות גם עבור העבודה!
    להתראות מחר בבוקר,
    נשיקות,
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה