בוקר טוב בנות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב בנות!!!
    בלונדי
    14/10/2007

שביזות יום א'?? חחחח... סתם, זה לא מצחיק בכלל!!

מה נשמע? מה שלומכן?

קרן אור- יקירה שלי! לא שמעתי ממך מאתמול בצהריים או בבוקר, אם זכור לי נכון. האם הכל בסדר? האם הבן עדיין חולה? האם את בעבודה היום?

כרוניתוש- מקסימה! שיגרתי אליך כמה דברים! מקווה שיש לך תחילת שבוע מהנה ויום קל ומוצלח, ללא עצבים!!

שלינקה- אני שמחה לדעת שגברת על הבחילה הנוראה. אני כל כך מבינה!! ו-כן, יש לי ביקור מוצלח... מדברים הרבה, פותחים נושאים רגישים, וזה עושה לנו ממש טוב!! כייף... ואני גם לומדת לבשל דברים חדשים (שלא ידעתי שקיימים בכלל)!

טוב יקירותיי! מאחלת לכן יום קל ונעים!

ונתראה בהמשל!

נשיקות,

בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב בנות!!!

הוספת תגובה

• היי בלונדי שלי!!!

קרן אור
    14/10/2007

הייתי כאן אתמול בלילה....הבן שלי יותר טוב ללא חום אבל עם כאבי ראש קשים,כנראה שהיום אבלה אצל הרופא שוב(צוחקים עליי שם שאם אני לא מגיעה שבוע מתקשרים לבדוק מה קורה),אבל הוא בנתיים אצל אימי.בכל אופן אני עייפה כרגיל,אכלתי עכשיו ארוחת צהריים לא מתוכננת עם סטייק ובא לי עוד יותר לישון.....
    אני שמחה שיש לך ביקור כייפי,ואיך אני מתגעגעת לשיחות נפש אמיתיות.שנים לא עשיתי זאת!!!
    אני רואה שיש לך גם קצת זמן לעצמך,וזה חשוב מאוד...
    טוב יקרה אני תיכף נכנסת לפגישה שתסגור לי את יום העבודה.
    נשתמע בערב,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה