קרן אור יקרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור יקרה
    flower1209
    10/03/2010

הרבה זמן שלא כתבתי כאן. והרגשתי צורך. הבטן שלי מתהפכת רק מלחשוב על כל מה שאני רוצה להגיד. מנסה לסדר את המילים הנכונות שיוכלו לתאר את מה שאני מרגישה....

אני עדיין בתקופת הלימודים, וזה עוד החלק הטוב לעומת הדברים הקשים שעברו עלי בחודשים האחרונים. פרידה נוספת מהחבר -שוב בתקופת הלימודים, שוב טלטלה בחיי..שוב לחוות את תקופת האבל הבלתי נסבלת הזאת שנראית כאילו ייקח לה שנים להסתיים..
    שוב הדמעות והאובדן מכה בי שוב, דורש ממני את כל האנרגיות להתמודד, להילחם ואין לי.. מרגישה שכבר אין לי..

אני מרגישה כאילו רוקנו אותי..והמחלה שלי שכבר מזמן לא הקדשתי לה "תשומת לב"..בגלל כל מה שעבר עלי..נעצרתי בתהליך..כך לפחות אני מרגישה.אין לי ההזדמנות כרגע להיחשף ולעבור את אותם דברים עמוקים שיושבים בתוך הבסיס הבעייתי הזה. ויש בבסיס הבעייתי הזה עוד הרבה דברים שאני צריכה לטפל בהם. עוד הרבה "חוקים" שהמחלה יצרה עבורי שאני צריכה לשבור..עברו עלי כ"כ הרבה דברים שאני מרגישה שאין לי זמן פתאום להתייחס לאותם חוקים. למרות שאני מרגישה היום במקום הרבה יותר טוב.. הרבה יותר משוחרר, הרבה יותר אני..אך אני יודעת שזה לא הסוף. אני יודעת ומרגישה שהיא עדיין שם. ולעיתים אני מתחילה לתהות האם אי פעם באמת אוכל לצאת ממנה לחלוטין...רק המחשבה הזו מעציבה אותי מאד. ומייאשת..

הדרך עוד ארוכה..ואני מרגישה שמצפים לי דברים קשים אף יותר בהמשך..אחרי הלימודים אצטרך להשתלב במסגרת עבודה חדשה, שוב התמודדות שוב להילחם בעצמי בכל הכוח כדי להשתקם לחלוטין מנזקי המחלה.

מרגישה שהחיים שלי הם מאבק אינסופי, עבור דברים כ"כ בסיסיים...
    למה זה צריך להיות כך עבורי תמיד?....
    ......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור יקרה

הוספת תגובה

• יקרה,

קרן אור
    13/03/2010

אני מבינה כמה לא פשוט לך לכתוב כאן,אני יודעת איך זה מרגיש שרוצים להגיד כ"כ הרבה ולא יודעים מהיכן להתחיל,אבל אני גם חושבת שדווקא כאן יש לך את המקום והבמה לכתוב הכול,בלי לצנזר,בלי לפחד מאיך שזה ישמע,ויש בכך משהו מאוד מרגיע ומנחם.
    ברור לי שעוברת עלייך תקופה לא פשוטה,תקופה בה הלחץ בשיאו ואת מרגישה צורך לקבל החלטות שעד היום לא היית צריכה כ"כ להתחבט בהם,אך יחד עם זאת,ומתוך כך שהייתי עדה לכל התהליך והשינויים שעברת ועודך עוברת,אני בטוחה יותר מתמיד ביכולת שלך להתמודד גם עם הדברים האלו.
    ואת יודעת,אף אחד לא ממש רודף אחרינו.עשי את הדברים בקצב שלך,ממקום שמתחשב אך ורק במה שנכון כרגע עבור עצמך,וכמו עם האוכל,לאט לאט תתחילי להיחשף ותגלי שבחיים לפעמים אנחנו נמצאים למעלה ולפעמים למטה,וזה לא אנושי לצפות להיות כל הזמן רק למעלה..לכולנו יש את התקופות שלנו,כולנו מובלים לא אחת בידי הפחד שלנו בגלל חוויות קודמות או פחד מכישלון..אבל את יודעת מה דעתי על החיים והיא שזה לא משנה באמת לאן הגעת בחיים.הצלחה ,לטעמי,היא מה היית צריך לעבור בדרך כדי להגיע לאותו מקום בו את נמצאת.ובמובן הזה,שירן,את מנצחת!

המשיכי להילחם על הדברים החשובים בחייך,זה לא תמיד יהיה קשה כ"כ..אבל אין ספק שההתחלות הן קשות יותר.המשיכי בתהליך המדהים של הבנייה שהתחלת,הרי היכן שמושקעת אנרגיה תמיד חייבת להיות תוצאה.

ואני כאן,מרגישה את הקושי,אבל בטוחה ביכולתך לעמוד בו,גם הפעם.
    חיבוק,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה