מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב לכולן!!!קרן אור16/10/2007
טוב אז אני הראשונה כאן הבוקר(מקווה שלא האחרונה...),מה שלומכן???
אני מבינה שעל כולנו עבר אתמול ערב עמוס.מקווה לראות אותכן יותר מאוחר.
אני עדיין בבית,מסרבת להתחיל את יום העבודה שלי,למרות שעוד מעט לא תשאר לי ברירה.
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מתוקה!
בלונדי16/10/2007ובוקר טוב גם לך!!!
השכמתי קום, יום ארוך לפנינו.
כל התקלות סודרו ואפשר לבלות בנעימים!
אני בסדר, עוד מעט אתקשר למרפאה לבקש תוצאות של הבדיקות שערכתי, ונקווה לטוב!!! החזיקי לי אצבעות!!!
טוב, נדבר בהמשך ושיהיה לך יום נפלא וקל, ללא תופעות לוואי!!
אגב, מה שלום הבן שלך?
אוהבת מאוד!!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יקירות!
שלי16/10/2007מה שלומכן?
מקווה שעד כה היום עבר לו בנעימים.
לי היה יום מעצבן מלא במטלות שנואות ובאנשים שלא בא לי לפגוש... בניהם אותו האדם שהכעיס ואכזב אותי שבוע שעבר, ומכיוון שאני עדיין פגועה (לא אופייני לי, בדרך כלל סולחת מהר) זה היה מפגש עקום לגמרי. ומדובר בקשר מקצועי, כך שאני לא יכולה לפתוח את הדברים ולשוחח על מה שהיה.
אך לא נורא, עכשיו אני בבית. יש עוד הרבה עבודה לכן אקדיש קצת זמן למקלחת חמימה שממנה אצא נקייה ורעננה הרבה יותר!
קרן אור - שמחה לדווח שהרעב הטורדני של אתמול פסק. וטוב שכך! עדיין קשה לי להבחין בין רעב אמיתי לבין דחף רגשי לאכול, בעיקר כאשר אכלתי רק לפני שעתיים ולא ברור למה הבטן קוראת לי שוב לגשת למקרר.
אך כמו שסכמנו אתמול, בנוגע לרעב טורדני אין מה לעשות מלבד לספקו!
בלונדי - מקווה שתוצאות הבדיקות יהיו טובות ומרגיעות! איך את מבלה עם האורחים?
כרונית - איפה את???
ערב טוב בנתיים, אקפוץ שוב בלילה.
נשיקות, שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)