מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיבים תזונתייםניסן19/03/2010
שלום רב
יש לי הפרעת אכילה שגרמה לי להגיע למשקל של 46 קילו על גובה1.63 מטר. יש ימים בהם אני אוכל כ200-300 גרם של סיבים תזונתיים ובהם אני הולך לנוחיות במידה רבה יותר ואפילו אם אני אוכל באותו יום כ8000 קלוריות אני לא משמין ורציתי לדעת איך זה קורה שלמרות שאני אוכל הרבה רק בגלל שאני אוכל המון סיבים אני רזה והאם זה פוגע לי במערכת כלשהי בגוף.
תודה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ניסן,
קרן אור20/03/2010סיבים תזונתיים הם חלק מתפריט בריא ונכון,אבל כמו בכול דבר בריא אפשר להגזים בו ואז מחטיאים את המטרה.המינון היומי של סיבים המומלץ לגבר הינו 35-40 גרם ליום.המינון אותו אתה צורך הוא פי 6-7 יותר.כמובן שסיבים גורמים לריצות תכופות לשירותים,אבל גם גורמים לחוסר ספיגה של הויטמינים והמינרלים מהמזון,דבר שיכול לגרום לתת תזונה,שישפיע על המערכות בגוף.
לי נשמע שחשוב כי תפנה לדיאטנית ,מומחית בה"א,שתעזור לך לבנות תפריט יומי בהתאם לנתונים ולצרכים שלך וכן לטפל בהפרעת האכילה ממנה אתה סובל,שהיא הבסיס לבעיתיות אותה אתה מעלה כאן.בהמשך ניתן יהיה לשקול פניה לטיפול נפשי.
בהצלחה,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)