מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום מקסימות!!!בלונדי17/10/2007
ובוקר טוב לכולכן!
קרן אור וכרונית יקרות- אני בסדר גמור! תודה על הדאגה. אבל אין על מה לדאוג לי. הימים עמוסים ואני מגיעה עייפה ולא תמיד יש לי כוח לשבת מול המחשב... מצטערת.
שלחתי לשתיכן מיילים למיילים ששלחתן לי ומשום מה שתיכן אומרות שלא קיבלתן אותם... מאוד מוזר! התייחסתי ושלחתי... לא יודעת למה זה לא הגיע! אני אברר מה קרה ולמה.
קרן אור- מה איתך? מה שלומך? מה שלום הילד?
כרוניתוש- צר לי לשמוע שהיה לך יום מנחוס!! אוף!! אני מקווה שהיום כבר טוב יותר.
שלינקה- גם לך הייתה תקלה קטנה אתמול ומקווה שהכל עובר חלק היום!
אין לי תוצאות לבדיקות כי הכל פה לוקח זמן... אז אולי אחה"צ כבר תהיינה לי תשובות. נקווה לטוב!!
אני אצה רצה לשלוח מיילים שלא תחשבו שאני מזניחה אתכן, חחחח!!!
יאללה יפות שלי, שיהיה לכן יום נפלא ומוצלח!!!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יקרה שלי,
קרן אור17/10/2007שמחתי לשמוע ממך.אני סולחת לך על שאת "מזניחה" אותנו כל זמן שאת מבלה ושכיף לך..
הילד כבר בריא,חזרנו לשגרה(הו כמה אני מעריכה אותה בימים כאלו)
אני מחזיקה אצבעות לעידכון לגביי הבדיקות.שלחתי לך מיילון קטנטן,
אוהבת קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב, בלונדי יקרה!
אני17/10/2007
מה שלומך, ילדונת? אני מקווה שחתמת לך עוד יום רווי חוויות, וטובות בלבד! אני שמחה לשמוע שאין דברים בגו (בקשר לדאגתי לך), ואני מקווה שהמצב אכן כך. האם יש כבר תוצאות לבדיקות?? מה זה, איזה עצלנים שם?? אצלנו בדיקות השגרה הן די מהירות... בכל אופן, אני מקווה שהכל בסדר.
אז לי היה יום רגיל למדי, כפי שכתבתי לעיל. אה, בלונדי - היורה הגיע אלינו היום, ותפס אותי לא מוכנה! אבל לפחות הטמפרטורות טרם צנחו... לפחות זה. אין לי בעיה שיירד גשם (כל עוד אני לא נוהגת..), אך הקור הוא זה שמתיש אותי לחלוטין.
יקירה, שיהיה לך לילה שקט ורגוע!
נשיקות!
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)