שלום מקסימות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מקסימות!!!
    בלונדי
    17/10/2007

ובוקר טוב לכולכן!

קרן אור וכרונית יקרות- אני בסדר גמור! תודה על הדאגה. אבל אין על מה לדאוג לי. הימים עמוסים ואני מגיעה עייפה ולא תמיד יש לי כוח לשבת מול המחשב... מצטערת.
    שלחתי לשתיכן מיילים למיילים ששלחתן לי ומשום מה שתיכן אומרות שלא קיבלתן אותם... מאוד מוזר! התייחסתי ושלחתי... לא יודעת למה זה לא הגיע! אני אברר מה קרה ולמה.

קרן אור- מה איתך? מה שלומך? מה שלום הילד?

כרוניתוש- צר לי לשמוע שהיה לך יום מנחוס!! אוף!! אני מקווה שהיום כבר טוב יותר.

שלינקה- גם לך הייתה תקלה קטנה אתמול ומקווה שהכל עובר חלק היום!

אין לי תוצאות לבדיקות כי הכל פה לוקח זמן... אז אולי אחה"צ כבר תהיינה לי תשובות. נקווה לטוב!!

אני אצה רצה לשלוח מיילים שלא תחשבו שאני מזניחה אתכן, חחחח!!!

יאללה יפות שלי, שיהיה לכן יום נפלא ומוצלח!!!

אוהבת,

בלונדי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום מקסימות!!!

הוספת תגובה

• היי יקרה שלי,

קרן אור
    17/10/2007

שמחתי לשמוע ממך.אני סולחת לך על שאת "מזניחה" אותנו כל זמן שאת מבלה ושכיף לך..
    הילד כבר בריא,חזרנו לשגרה(הו כמה אני מעריכה אותה בימים כאלו)
    אני מחזיקה אצבעות לעידכון לגביי הבדיקות.שלחתי לך מיילון קטנטן,
    אוהבת קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב, בלונדי יקרה!

אני
    17/10/2007

מה שלומך, ילדונת? אני מקווה שחתמת לך עוד יום רווי חוויות, וטובות בלבד! אני שמחה לשמוע שאין דברים בגו (בקשר לדאגתי לך), ואני מקווה שהמצב אכן כך. האם יש כבר תוצאות לבדיקות?? מה זה, איזה עצלנים שם?? אצלנו בדיקות השגרה הן די מהירות... בכל אופן, אני מקווה שהכל בסדר.

אז לי היה יום רגיל למדי, כפי שכתבתי לעיל. אה, בלונדי - היורה הגיע אלינו היום, ותפס אותי לא מוכנה! אבל לפחות הטמפרטורות טרם צנחו... לפחות זה. אין לי בעיה שיירד גשם (כל עוד אני לא נוהגת..), אך הקור הוא זה שמתיש אותי לחלוטין.

יקירה, שיהיה לך לילה שקט ורגוע!

נשיקות!

ממני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה