מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטע היקרה,תקווה27/03/2010
מה שלומך? כבר מזמן שלא שמעתי ממך והתחלתי לתהות מה קורה איתך.. אז אשמח לשמוע!
השבוע אני נכנסת לרגילה שלי,השניה מסוגה מאז שהתגייסתי..
השבוע היינו בטיול פסח עם המועצה היה דווקא כיף למרות שקצת חששתי ממנו לפני שיצאנו, זה גרם לי להרגיש לאותם יומיים קצרים שאני כן עושה משו שהילדים האלה מרגישים בו..
ובאמצע הטיול פתאום גילינו, אני והשותפה שלי- אנחנו רק 2 חיילות בדירה, שחיילת תגיע אלינו אחרי פסח- מישהי שהתחילה בשירות לאומי התחרטה ואח"כ התגייסה ושיבצו אותה להיות איתנו.. ברור שבהתחלה ממש שמחנו אבל איזה שנייה אחרי ישר התחלנו לדאוג- מה יקרה אם לא נסתדר איתה? הרי אנחנו צריכות לגור איתה.. אני מבלה יותר זמן עם השותפה שלי לדירה מאשר עם החברות שלי מהבית או המשפחה שלי (אני והשותפה שלי חברות טובות אבל כל זה אחרי שחילת נוספת שהיתה אתנו עברה לקרית גת- מישהי מדהימה שפשוט לא הצלחנו לחיות איתה ביחד ומכאן מקור הדאגה- אני מקווה מאוד שיותר מאוחר אוכל להסתקל אחרוה ולצחוק על עצמי:)
בכל אופן אני שמחה לקצת חופש אחרי כ"כ הרבה עבודה, למרות שאני עדין לא כ"כ בטוחה מה אעשה עם עצמי.., אולי אני וחברות שלי מהצבא נצא לטייל איפשהו בצפון אבל שום דבר לא סגור עדין,אז נחיה ונראה..
בקיצור אני מקווה שיהיה לכולנו חג שמח, חג שיהיה בו חירות פנימית בנוסף לכל (לדעתי זה הכי חשוב!)
מקווה שאמשע ממך בקרוב-תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה מדהימה שלי
נטע27/03/2010הי תקווה שלי איזה כייף לי לשמוע ממך.
מה שלומך?
שמחה שאת בהפוגה ובחופשה קצרצרה...
מה איתך ככה?
אצלי בסדר.....לאט לאט משתפרת ומתייצבת.
עוד לא סיפרת איך היה אצל הרופא נשים. מקווה שעבר לך בטוב.
אני שמחה לשמוע שטוב לך עם החברה -החיילת בדירה ושככיף לכן, ומקווה שהחיילת לעתיד החדשה לא תשבור לכם את האהבה ולא תציק לכם..ואני עוד יותר מקווה שיהיה לכם כיייף ביחד למרות שיותר קשה להסתדר עם 3....
תעדכני איך היא.
ומה חדש ככה? איך את מרגישה עם החיים?
תעשיחיים בחג ותהניייייייי
אוהבת
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע וקרן אור היקרות,
תקווה30/03/2010מה שלומכן? איך החג? יש לכן תוכניות מיוחדות לחול המועד?
אישית אני עכשיו בין טלפונים עם החברות- מנסה לראות איך ומתי אפשר לראות כל אחת- למען האמת אין לי כ"כ חשק.. אולי זה פשוט בגלל שאני קצת עייפה , זה בטח יעבור לי..
לגבי הרופאת נשים היה עם זה קצת בלגן (זה נשמע עלוב אני יודעת..) ובנתיים עוד לא יצא לי לקבוע תור לזה , נראה לי שאני פשוט מפחת קצת יותר מדי מלקבוע תור..
זה גם לא עזר במיוחד שאני ואמא שלי חזרנו היום להתמקח- אם את לא מתכונת לאכול ציפס' עם ארוחת ערב אז את צריכה לאכול חתיכה אחת של מצה, אנחנו בערך הכי אשכנזים שיש אז אנחנו לא אוכלים קטניות מה שלא משאיר יותר מדי אבל זה פשוט קשה לאמא שלי עדין קשה עם העובדה לא יעזור לה שום דבר זה מחוץ לידים שלה, אין לה כל שליטה על העניין..
בכל מקרה אני אשמח לשמוח קצת יותר משתיכן- קרן אור - איך את מרגישה?
איך בעבודה?
ונטע- מה קורה איתך- אשמח לעדכון..
תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור שירן ותקווה אהובותי
נטע31/03/2010היייי קרון או ר שירן ותקווה יקרות שלי !!! מה שלומכן ???
תודה רבה על כל הברכות חג שמח וכו....
איך עבר עליכן ערב ליל הסדר? איך הרגשתך בטקס? אצלי עבר ממש בסדר יותר טוב ממה שציפתי... הצלחתי לאכול הכל!!! כן, אפילו מצה העזתי לאכול:-) והינו בליל הסדר עם כל המשפחה המורחבת אצל סבתא שלי. למרות שמאד חששתי שכולם יהיו ולא ידעתי איךזה יעבור עלי אבל דווקא נהנתי ושמחתי לראות את כולם.
עכשיו הבית שלי שוקק חיים 24 שעות ביממה הדלת נפתחת כל הזמן יש חברים וחברות של אחי...אחי סטודנט לרפואה בחו"ל והגיע לחג. זה כל כך כייייייף!!! כבר מלא זמן שאני לא ראיתי את אחי .הקשר שלנו רק בטלפון אימלים פה ושם דשים מההורים וזהו. עכשיו אני סוף כל סוף רואה אותו ומרגישה אותו כאח אמיתי... ורופא שאת כל הרפואה יודע בעלפה:-)חחחח...
כבר הוא הספיק להסביר לי חלק ממנגנון ההפרשה -הכליות הגלומרוס איך שאומרים הטובולים וה....נשברו לי השינים . הוא ניסה להסביר לי כמה חשוב להקפיד על אורח חיים בריא אוכל תוספים תרופות וכו...הסביר לי על מאזן מים שאנחנו מאבדים בלי לשלוט כמו נשימה וכו.
התכנונים שלנו לחול המועד- מחר אני לא יודעת מה אנחנו עושים כנראה יבואו חברים ונעשה מנגל -משו בסיגנון יום העצמאות.ווכל סופשבוע אנחנו נוסעים לאילת כולל 2 צלילות (אבל אני רק עד 6 מטר מתחת לפני המים)
ומה התוכניות שלכן יקרות? ? ?
קרן אור שלי- את מלאךךךךךךךךךךך מאד שמחתי שחזרת למשרה חלקית... זה מאד מעודד:-)
שירן-אני גאה בך על הכל.את גיבורה.!!!
תקווה שלי גם לך כל הכבוד -ואל תפחדי מרופא נשים הוא לא יבלע אותך...
אוהבתותכןןןןןן ואני גם כן מצטרפת לברכות שהלוואי שנזכה לחרות אמיתית ולצאת מההפרעות..
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)