מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יקרות שלי,קרן אור01/04/2010
ואוו!! כמה שמחתי לשמוע על השינוי לטובה אצל כולכן.
נטע-שאפו,יקרה שאת! אני שמחה שהצלחת להנות מחברת האנשים בליל הסדר,וכן מהאוכל עצמו.נשמע גם שיש מסביבך אנשים שכ"כ דואגים לך ועוטפים אותך באהבה,המשיכי להרשות לעצמך להתעטף בה.
ואני מאחלת לך סופשבוע כייפי וחמים באילת,רק בזהירות עם הצלילות!!
תקווה יקרה-נשמע שגם אצלך הידיים מלאות,ואני מעריכה את יכולתך לקום ולעשות,ולנצל כל טיפה של זמן פנוי לבילוי עם חברות.אני מקווה שאת מצליחה גם להנות ושענייני האוכל לא עוצרים אותך.רק חשוב לשים לב שהפעילות הזאת ומילוי הזמן לא נועדו כדי להמנע מרגע של שקט,ושאת מאפשרת לעצמך בתוך כל זה לדאוג ולטפל בעצמך(ואת הרי יודעת שהתירוץ של "לא היה לי זמן להגיע לרופאת נשים" לא באמת תופס נכון??אני לא חושבת שיש לך מה לחשוש מהביקור הזה.תאמיני לי שרופאי הנשים רואים מיקרים כאלו כמעט כל יום,חוץ מזה,מה איכפת לך מה היא תחשוב עלייך הרי זה לא שאת מכירה אותה בכלל!)
שירני-נעלמת מאז ערב הסדר.אשמח לשמוע שהיעדרותך נובעת מסיבות משמחות.אבל גם אם לא,אני כאן...את יודעת כבר,נכון??
ולגביי-אני מרגישה הרבה יותר טוב.מנצלת כל טיפה של זמן פנוי לבילוי עם הילדים.היינו בתיאטרון אתמול,ראינו כמה הצגות מושקעות.היום אנחנו הולכים לפארק עם חברים ואח"כ לסרט תלת מימד שהבטחתי כבר הרבה זמן.קצת מעייף,בכ"ז מדובר בשני היפריים שדורשים תעסוקה ופעילות כל היום,אבל אני שמחה שאני בבית ושיש ביכולתי לבלות איתם.
מאחלת לכולנו מועדים לשמחה,
שלכן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיכונת
Luna19/04/2010אני מתגעגעת אלייך קרן אור יפה שלי.
מה שלומך?
מאחלת לך מקסימה ולכל בנות הפורום הגיבורות חג עצמאות שמח.
תחגגו ותהנו לכן הרבה הרבה.
ושיהיה לכולנו חופש מצויין!!!
אוהבת המון המון
לונה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלונה מקסימה,
קרן אור20/04/2010תמיד שמחה להכנס לכאן ולראות הודעה ממך.אני בסדר,מתאוששת מהליך רפואי לא פשוט,ובתקופה של הקרנות.
ואת??מה קורה איתך??אשמח אם תספרי יותר.
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כלכך אוהבת אותך
Luna21/04/2010אני שולחת לך את כל הבריאות שאני יכולה והמון אנרגיות החלמה!
אני בטוב מאוד. חייה את חיי ונהנית ממה שיש להם להציע לי.
שמחה מרירה לעיתים ויפה מאין כמוה.
החיים מכילים כלכך הרבה דברים בהם, קל מאוד להשתגע. אני מתכוונת במובן החיובי.
כל עוד אני כאן אני מודה על כך.
זה לא מובן לי מאליו. אני אמנם בת 20 אבל חיי שבריריים ועדינים כמו של כל אדם אחר בכל גיל אחר.
והפחד הזה דוחף אותי בחיים ומולו שום דבר הוא לא גדול מספיק כדי לדכא את תאבוני לחוויות היום יום המרתקות שלי.
ובהקשרי תאבון למזון. הלכתי לתזונאית לאחרונה- זה תחום שמאוד קל לך לוותר לעצמך בו. אבל המזון הוא מה שמאפשר לנו להנות מהחיים. אין מנוס מהעובדה שאם לא תתן לגוף שלך את המזון שהוא צריך- אתה לא תחווה דברים אותו הדבר, החיים משתנים ברגע שהגוף מסופק, מבחינת מזון, שתייה, מנוחה. ואם הוא גם מסופק נפשית- שום דבר לא יוכל לעצור בעדך.
אז שמרי על עצמך יקירתי, תנוחי ותהני מהמתנות הרבות שסביבך.
אין קץ להערכתי אלייך קרן אור שלי! את מדהימה מדהימה ואני בחיים לא אשכח אותך.
שיהיה לך יום מצויין ושהשמש תאיר, תלטף, תחדיר בך בריאות, חום וכוחות.
שלך,
לונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלונה יקירה,
קרן אור21/04/2010כל פעם כשאני קוראת את דברייך אני נדהמת מהכוחות שיש בך ומעריכה מאוד את היכולת שלך
לראות את הצד המלא של החיים.
ואני שמחה גם לקרוא שאת לא מוותרת לעצמך במקומות שהכי קל לנו לוותר לעצמנו בהם.
כל הכבוד!
ותודה על האיחולים.
המשיכי לעדכן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור היקרה:
תקווה19/04/2010מה שלומך? איך את מרגישה? איך 2 הילדים והבית? אני מקווה שהכל טוב ושיום העצמאות הוא באמת עצמאי בשבילך ובשביל כולם...
בשירות הולך טוב יחסית- הגיעה אלינו חיילת 3 שקצת סיבכה את העניינים ושוב גרמה לי לזכור עד כמה חשוב לי לעמוד על שלי בשביל עצמי...
ושהייתי באחד המושבים שלי שוב גיליתי עד כמה שאם רק נותנים יש אנשים שבאמת רוצים רק לעזור לך להגיע למקום הכי טוב שאפשר..כל זה הביא אותי למסקנה שאשתדל לדבר אם הקצינה שלי כמה שיותר מהר והלתיעץ איתה לגבי האפשרויות שעומדות לפני, אני רק מקווה שיהיה לי מספיק אומץ לעשות את זה.
היום בבוקר הלכתי לפקוד קבר של חייל שנפל השארתי שם נר זכרון דלוק ומכתב זכרון שכתבתי בשבילו,ועמדתי ליד הקבר שךו בצפירה מתוך רגשי כבוד והוקרה חשובים..
עכשיו החלטתי שהערב (עד כמה שזה קצת צולע להשאר בבית ולא לצאת לחגוג עם חברות..) אני צריכה זמן לעצמי ושאשאר בבית לבד ואהיה עם עצמי קצת..(מתוך תקווה שגם יהיה לי את האומץ לאכול מפאי התפוחים שאמא שלי הכינה ועד עכשיו לא היה לי תעוזה לאכול ממנו..)
אשמח לשמוע ממך,
תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקווה יקרה,
קרן אור20/04/2010יקרה,יום העצמאות אכן היה יום של חופש עבורי.הרגשתי טוב,וביליתי בחברת חברים קרובים והמשפחה(את יודעת,הפרופורציות משתנות אחרי "שמבלים" הרבה ימים בבי"ח מול קירות לבנים..).מה אפשר לבקש יותר??!
אני שמחה לקרוא כמה את יודעת,בניגוד לעבר,מה את רוצה ומוכיחה שאת גם מסוגלת לעמוד על כך.ואני חושבת שהשינוי הזה הוא שינוי מאוד מבורך ובריא.ונכון,לא תמיד מה שנגיד ימצא חן בעיני אנשים,אבל הנקודה החשובה היא לדעת תמיד להשאר נאמנים לעצמנו.כי הבן אדם היחיד שאנו חייבות לו דין וחשבון הוא אך ורק לעצמנו.ובדרך הזאת אולי נאבד כמה חברות,אבל נגלה מהצד השני כאלו שבאמת רוצים להיות שם בשבילנו,וחשוב שנדע לאפשר זאת.מה שאני מנסה להגיד לך הוא שאני מחזקת את ידייך,ומקווה שתאחזי בידיים המושטות לעברך מצד הקצינה שלך.
ולגביי להשאר בבית-אני חושבת שכל אדם צריך גם לדעת להיות עם עצמו לבד,וזה ממש לא צולע,אלא הכרחי לעיתים.כך שאין לך מה להילחם בזה.
נו אז ספרי,איך היה הפאי תפוחים??
המשיכי לעדכן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)