קרן אור ונטע אהובות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור ונטע אהובות..
    flower1209
    03/04/2010

מתנצלת שלא יצא לי להגיב כאן הרבה זמן.. לקח לי זמן לעכל את הרבה דברים שעוברים עלי לאחרונה.

לשמחתי ארוחת החג עברה הכי טוב שאפשר!! נהניתי מאד אני חייבת לציין שגם הרבה זמן שלא נהניתי ככה..!
    הרגשתי חופשייה, משוחררת, הרשיתי לעצמי הכל.. לא מנעתי מעצמי דבר שרציתי וזה מבחינתי ניצחון.

גם מבחינת יחסיי עם האוכל- אני מרגישה שלאט לאט הם נהיים יותר ויותר שלווים..<אני מחכה כבר לרגע שיהיו שלווים תמיד בלי כל מיני טלטלות וספקות!!>
    אני נהנית מהחופש שיש לי עכשיו עד כמה שאפשר, סה"כ מתמודדת יפה מאד ואני גאה בעצמי. מרגישה שעברתי את ה"מכשול" הראשוני שהייתי צריכה לעבור ועכשיו נותר לי רק לפרוץ החוצה, להתקדם, להמשיך קדימה לעבר עתיד טוב יותר שמגיע לי. עכשיו נותר רק להתנתק מכל אותם כבלים רופפים של המחלה שעדיין מחזיקים בי.

אני מגלה את עצמי מחדש בהרבה דברים, שלשום יצאתי לעשות ספורט וגיליתי בעצם כמה השתניתי..שפתאום הדחף הזה לספורט נבע ממניעים נפשיים ולא "חולים", שלא הייתי מודעת לגוף שלי במשך כל העשייה הזו, שפשוט הרגשתי אני.
    סוף סוף.

קרן אור- אני שמחה לשמוע שאת מתאוששת! ושמחה לשמוע שחזרת לעבודה שלך אין לי ספק שבסופו של דבר את תחלימי לגמרי ותחזרי לחיים תפקודיים ומלאים כמו שהכרת או לפחות דומה לשהכרת!
    למיטב הבנתי, המחלה שלך עכשיו בנסיגה??
    דבר נוסף שאני רוצה לבקש ממך אם זה בסדר מצידך- זה את כתובת המייל שלך. אני רוצה לשאול אותך משהו ואיני מרגישה בנוח לעשות זאת כאן.
    אז אם תוכלי אני אשמח .

נטע יקרה- איך עבר עליך החג? איך את מסתדרת?
    החלטת כבר מה התוכניות שלך? שוב, אומר לך שאל תמהרי לגבי לימודים או עבודה, אני בשלב שלך הקדשתי כל כולי להחלמה <לפחות שנה> עד שהרגשתי שאני מסוגלת למשהו גדול יותר.
    אשמח לשמוע ממך!

אוהבת אתכן מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור ונטע אהובות..

הוספת תגובה

• שירני יקרה,

קרן אור
    04/04/2010

אני מאוד מאוד שמחה לשמוע.
    כתובת המייל שלי מופיעה למעלה, מצפה לשמוע ממך.
    חג שמח,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה