מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב בנות!!!בלונדי19/10/2007
קרן אור- צר לי כל כך לשמוע שבתך עוד חשה ברע. וצר לי לשמוע שאין לך כל עזרה, ואילו גם את כבר מפתחת כל מיני תחלואים. אוף!! תהיי חזקה כדי לגבור על הכל שם. זה מאוד קשה ואני מורידה את הכובע בפנייך על כל הכוחות שלך. הלוואי ותרגישו כולכם טוב יותר היום! הלוואי!!!
כרוניתוש- קיבלתי את פנינתך ואף השבתי לך עליה. מקווה שתספיקי לעשות סידורים ותכנונים כמו שרצית. ושיהיה לך סופ"ש של השלמת שעות שינה, שאולי תעלים את הסחרחורות הנוראות.
שלינקה- תודה על המילים שלך. הגרון כבר יותר טוב היום! למזלי... הוא היה ממש פצוע. ואני לא חושבת שזה מובן מאליו לעזור כך לחברה. אני כבר התאכזבתי מכל כך הרבה חברות, שבשבילי אין מובן מאליו. כל הכבוד שעמדת לצידה. אני הייתי עושה אותו דבר בדיוק, אך לא כולם כמונו!! ובאשר לבילוי אצל החברים- אולי זה דווקא יעשה לך טוב להתרחק קצת מהמולת העיר, לשקט הזה של ישוב מבודד... נצלי את זה.
לא טוב לי. אני בתקופה לא משהו כרגע. אולי בשל חוסר הפרטיות, ואולי לא. אין לדעת. לא טוב לי עם עצמי, עם המשקל שעלה ועם עוד תחושות אחרות שלא קשורות למשקל, אלא קשורות לחיים שלנו פה ובכלל...! אני כבר לא זוכרת מה זה להיות בתקופה רעה כזו. וזה מבאס אותי. אני גם לא לבד, יש איתי אנשים במשך היום, וזה לא מאפשר לי לשקוע ולתת לתחושות האלה מקום נכבד. זה מעיק עלי. ואולי טוב שכך. אולי טוב שאני מחויבת להיות עסוקה כי אולי הייתי יכולה לשקוע פה יותר מדי...
לא יודעת מה לחשוב. לא טוב לי וזהו. אני מרגישה חרא עם עצמי! ממש כך. אולי זה עניין של יום-יומיים והכל יעבור, ואולי זה יקח לי קצת יותר זמן.. נחכה ונראה.
אני במחסור כוחות רציני... ולא רק פיזי. אלא גם נפשי. אין לי כוח יותר לכלום....
זה נשמע ממש רע מה שכתבתי. אבל אולי זה יעבור בהמשך היום. פשוט היה לי יום לא טוב אתמול... ואולי זה פשוט צריך לחלוף.
שמעתי שירד גשם בארץ.. איזה כייף!
טוב אני מאחלת לכולכן ופ"ש נעים ורגוע. הלוואי וכולכן תרגשנה טוב, אתן ובני משפחתכן.
אוהבת,
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יפה שלי
קרן אור19/10/2007מצטערת לשמוע שלא טוב לך,שהתחושות עולות וקשה לך.אבל אני מאמינה בך יפה שלי,אני יודעת שאת מסוגלת לגבור על הקשיים.תמיד תזכרי כמה קשה עבדת והתאמצת כדי להגיע למקום טוב יותר.ואת יודעת שאני כאן,תמיד,אם את רוצה להוריד ולשתף יותר.אל תשכחי שאת בלי הכדורים,וזה משפיע על המצב הנפשי,אבל אני בטוחה שתוך פרק זמן קצר את תצליחי להתייצב.
גם אני לא בתקופה מי יודע מה,מאמינים שסבתא שלי לא תשרוד את השבת(התאריך הרישמי של האזכרה של סבא שלי הוא מחר,מסתבר),הרופא ילדים בדק אותי אני עם תחילת אנגינה וכמה שחיכיתי לישון צהריים הכאבים בעצמות לא מניחים לי..אבל אני מאמינה שדברים לא קורים סתם,למרות שאני עוד לא מבינה את המסר,אני יודעת שבסוף יהיה טוב.רק צריך להחזיק מעמד.
זה נשמע כמו קלישאה,אבל זה מה שהחזיק אותי שנים ארוכות.
טוב אני הולכת לשכב קצת כל עוד הילדים ישנים.
מקווה שיהיה לכולנו שבת רגועה יותר וללא לחצים נפשיים.
נשיקות,קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בלונדי שלי!
אני19/10/2007
צר לי לשמוע על תחושותייך הלא נעימות, ושלא לומר רעות. אני מזדהה אתך ויודעת בדיוק איך את מרגישה, יקירה. אני מקווה שהשעות שנקפו מאז כתיבת ההודעה אוששו אותך קצת, ושאת מרגישה יותר טוב. כדאי לך לעשות סיבוב בחוץ, באופניים או ברגל (אא"כ יורד אצלכם גשם זלעפות, כמובן). אין לי כ"כ איך לשנות את הרגשתך הזיפתית, למעט לשלוח לך חיבוק דובי ולהציע לך לנוח כמה שיותר ולעשות משהו שאת אוהבת (ספר באנגלית? אמבטיית קצף? אני בטוחה שלך יש רעיונות יותר טובים).
אצלנו, אגב, הגשם יצא להפסקת סיגריה (תיכף הוא ישוב), ובינתיים תפס את מקומו אתמול סוג של שרב סתווי. והיום מזג-האוויר כאן די רגיל לעונה.
קיבלתי את מכתבך מהיום, תודה. אענה לך עליו מאוחר יותר, ובינתיים שלחתי לך עכשיו שוב את העותק ההוא ששוב הלך לאיבוד.
תרגישי טוב ושתהיה לך שבת מרגיעה!
אוהבת מאד,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)