מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לילה טוב מקסימות שלי!בלונדי20/10/2007
חזרנו מבילוי בעיר הגדולה.. היה כייף..
יומי החל רע אך המשיך יותר טוב. הצלחתי להתעודד והלרגיש פחות גרוע...
קרן אור- אני מצטערת לשמוע על סבתך ומאחלת לך שיהיו בך הרבה כוחות להתמודד עם כל הטלטלה הזו ועם ילדייך החולים. צר לי שגם את לא מרגישה טוב. הלוואי והכל יעבור בקרוב.
כרוניתוש- קיבלתי את פנינותייך. תודה!! מקסימה! אני מקווה שאת בסדר שם, ללא סחרחורות. אני אענה לך מחר.. כאשר אהיה צלולה יותר.
עולות בי מחשבות לא טובות לאחרונה. אני לא יודעת מה לחשוב ואני מקווה שהכל יהיה בסדר... אולי זו רק תקופה שתעבור, גם זה קורה.
מקווה שיהיה לכולכן יום נעים מחר. (שלינקה- את מנצלת את השקט שמחוץ לעיר??) ותרגישו טוב, כל אחת באשר היא.
אוהבת מאוד, והולכת למיטה...
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב, מקסימונת!
אני20/10/2007
מה שלומך הבוקר? אני מקווה שהמצב רגוע. אני שמחה שיצאת לבלות אתמול ושנהנית! את זקוקה לכך עכשיו יותר מתמיד. באשר למחשבות הרעות.... אוי ואבוי לך, בלונדי!!! תיזהרי!!! אנא ממך - העלי על הכתב את כל המחשבות הרעות ותני לנו לפרק אותן ביחד אתך. עדיף שנפרק אנו אותן, מאשר שהן יפרקו אותנו...
שתהיה לך שבת נעימה ורגועה!
המון אהבה,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אהובה!
שלי21/10/2007מאד הצטערתי לקרוא על תחושותייך הקשות בימים אלו.
עייפות, חוסר פרטיות, וכל מה שעבר עלייך בשבועות האחרונים הם טריגרים מצוינים לתקופה קשה... אין מה לעשות. אלו באות והולכות מידי פעם, אך כולנו חייבות ללמוד איך להתמודד עימן ולהפיק מהן לקחים חשובים להמשך.
כתבת שאולי זה טוב שיש סביבך אנשים, כך שאין לך אפשרות לשקוע במועקה. מכירה היטב את ההרגשה הזו, אך במובן מסוים זוהי החלצות מדומה מהרגשות השליליים.
הקושי הוא להתמודד עם המועקה, לנסות להבין מה הגורמים לה ואיך אפשר לפתור אותה, בלי לשקוע, בלי להדרדר. כלומר, לא לנסות להטביע אותה עמוק בבטן, אלא לתת לה לצוף, לתת לה ביטוי ממשי, ולא לאפשר לה להפיל אותך מטה.
הלוואי והייתי יודעת איך עושים זאת... אני מהצוללות עמוק פנימה אל תוך המועקה. אך ברור שיש למצוא פתרון אחר.
אז אם יש לך כוחות וזמן, כתבי לנו קצת, או אולי קודם כל כתבי לעצמך, ועצם העלאת הדברים על הכתב והשיתוף יסייע מעט.
והכי חשוב - אם יש עם מי לדבר על כך עשי זאת, אל תשמרי בבטן. האם בעלך יודע איך את מרגישה? את וודאי חוששת להעמיס עליו כרגע את "הצרות" שלך, אך אל תשכחי - ואת אמרת לי זאת בעצמך אם איני טועה - אתם יחדיו גם ברגעים הקשים, ואני בטוחה שהוא יתעצב מאד לדעת שאת חווה כרגע קשיים שכאלו מבלי לאפשר לו לעזור לך מעט.
יקירה, מקווה שקמת היום עם חיוך על הפנים ולב קל יותר. שיהיה לך יום מקסים, ממתינה לעידכונים.
נשיקות,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)