מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי למקסימות שלי!!!קרן אור21/10/2007
אני בדרך לרופא אף-אוזן-גרון,לנסות ולטפל אחת ולתמיד בסטרפטוקוקוס העקשן.הייתי היום בעבודה לשלוש שעות,העברתי את ההדרכה החשובה,וכל האקשן והאדרנלין גרמו לי לחוש בטוב,אך ברגע שישבתי הרגשתי את הלחץ בחזה.וכן אני יודעת שהגוף שלי צועק שלי,אבל אני גם יודעת שכשיש לך שני ילדים חולים בבית באופן טבעי את מתרכזת בהם.אבל מחר אני נוסעת לעוד שעתיים נוספות,וחוזרת הביתה.מה שנקרא יום עבודה מקוצר.כל הנוגעים בדבר יודעים שאני חולה,אז מראש מיתנתי אותם.
בלונדי-קיבלתי את המייל ממך,אך אגיב עליו ברצינות הראויה ברגע שאתפנה יותר.צר לי לשמוע על התחושות והרגשות שלך אבל אני שמחה שיש איתך את בעלך שעוזר לך,ואני בטוחה ביכולות שלך להתגבר על "המשברון" הזה.ברור לי שיש זמנים שה"מחלה" מנסה להרים ראש,כי זה הפתרון "הקל" וה"נוח" שאנחנו מכירות,גם היום אני לפעמים מרגישה לאיזה יום-יומיים את זה,אבל ברור לי גם שזה לא פתרון,ושצריך באמת "לפרק" לגורמים את מה שמוביל לזה,גם אם כרגע זה נראה משהו שקשה לשאת.אני בטוחה שאת תידעי להתמודד,ושוב,כשיתאים לך והדברים יהיו יותר ברורים,אשמח אם תירצי לשתף...
שלי-שמחה שבסוף נהנית מהסופשבוע,באופן עיקרוני,למרות שאני מבית דתי(כיפות סרוגות),נרתעת מכפייה ומפתרון אולטימטיבי אחד לכולם.בן אדם צריך לעשות מה שהוא מרגיש שנכון וטוב עבורו.
כרונית-אעדכן אותך לגביי הרופא,שלחתי לך מייל יקירתי,ובטח עוד מעט תגיעי הביתה ותגיעי אליו.אני מקוה שיומך עבר בסדר.
נשוב ונשתמע יותר מאוחר חברות,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילה טוב למקסימה בעצמה!
אני21/10/2007
מה שלומך הלילה? הלוואי שאת מרגישה יותר טוב בחסות התרופות... תודה רבה לך על העדכונים ועל הכל. אני מקווה שאת כבר ישנה ושמחר תקומי ליום מאושש יותר.
ומה שלום הילדים? חזרו לשגרה? מקווה שכן.
טוב יאללה, אני אלך "להזיז דברים"...
אז לילה טוב והמון אהבה!
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)