מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר אור לכולן!בלונדי22/10/2007
שלום בנות יקרות.
ממש מוקדם ואני כבר ערה... אין ברירה!
מה שלומכן שם?? האם הכל בסדר?
קרן אור- מה שלומך? לא שמעתי ממך.. ואני מקווה שאת לא כועסת עלי. מקווה שאתם מרגישים טוב שם כולכם.
כרוניתוש- מה שלום הגרון? ואיך ישנת הלילה? מקווה שיהיה לך יום נעים ומוצלח...
שלינקה- הבנתי שחזרת מבילוי אמש.. מגניב לך! ואני שמחה שהטאמס גברו על הצרבות.. מקווה שהצלחת לישון היטב...
יפות שלי... שיהיה לכן יום קל ומוצלח. ונקווה שגם לי יהיה יום קל ונעים...
נשיקות!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואגב...
בלונדי22/10/2007ממש לא קל לי בימים האחרונים... המחלה ממש "מזמינה" אותי ומאיימת לשאוב אותי חזרה... אני נלחמת חזק מאוד בכל השדים וזה לא פשוט. אני מקווה שזה יעבור בקרוב...! הכל התערפל לי קצת לאחרונה, אז אני מנסה לעשות סדר בדברים....
סליחה שלא תקשרתי כל כך...
שיהיה לנו יום קל ונעים.
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב יפה שלי!
קרן אור22/10/2007קבלתי את המייל שלך יקרה,ואני ממש לא כועסת על כלום,ואין לך צורך להתנצל.תתמקדי בלהילחם בשדים בראשך,את שומעת???כל השאר כרגע באמת לא חשוב.
לא כתבתי כי אני שקועה ב-ח-ר-א(וסליחה על ההתבטאות) של עצמי.ואם להיות מדוייקת,הבנתי מהרופא שלפי הרמה של הרעלן בדם שלי נדע כמה נזק החיידק עשה\צפוי לעשות.הוא דאג מאוד מהתפתחויות לכיוון החיידק הטורף,כי 5 אנגינות בחודשיים וחצי זה מראה שהחיידק יוצא משליטה והופך אלים יותר.כמובן שהפתרון במקרה הזה הוא אנטיביוטיקה בכמות אגרסיבית,אבל הוא טוען שזה הרע במיעוטו אז אקשיב לו.בעלי הבין שהוא צריך לסחוב את המושכות בידיים בתקופה האחרונה.
בכל אופן זאת הסיבה שלא כתבתי לך ובכלל בפורום הרבה,כי אני סחוטה מעייפות וצנחתי לישון אתמול בתשע.אבל אני אגיב לך כשטיפה אתחזק במשך היום,אבל חשוב לי שתסירי דאגה מלבך,אני לא מודדת אותך במצבים שקשה לך,אני רוצה\מעדיפה שתעשי הכל כדי להיות בריאה.זה הכי חשוב לי.
ולכולן,נשתמע יותר מאוחר,
אוהבת מאוד,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)