מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדוריםאני20/04/2010
שלום,
יש לי שאלה..
עד כמה זה יכול להיות מסוכן לקחת כדורי הרזייה למרות שאני במשקל וגובה תקינים?
(בת 20, 1.64 שוקלת בערך 55..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך אני,
קרן אור20/04/2010כל כדורים,בכול משקל שיהיה,שנלקחים ללא מרשם רפואי ובהמלצת רופא,תוך כדי ניטור תמונת הדם,מסוכנים.עד כמה וכמה,שהם ניטלים שלא לצורך,וכדורי הרזיה בכלל, משפיעים על מערכת העצבים,יכולים לגרום לתופעות לוואי חמורות.
הפסיקי את השימוש בהם לאלתר ופני לבדיקה רפואית!
אני מקווה שברור לך גם מה הצעד הבא,נכון??פנייה לטיפול נפשי כדי לברר את מקורו של ההרס העצמי הזה,שנמצא ביסודה של הפרעת האכילה שלך.
אני כאן אם יש שאלות נוספות,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
אני20/04/2010אני הולכת לפסיכולוגית.. אבל לא מסוגלת להגיד לה.
אם אני אפסיק עם הכדורים, אני אקיא, ואני לא רוצה את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אני,
קרן אור21/04/2010אני לא יודעת בשל מה את מטופלת אצל פסיכולוגית,אבל חשוב שתאפשרי לעצמך להיות כנה בקשר ביניכן,כדי שהטיפול יהיה יעיל.
אם קשה לך לומר לה את זה אולי תכתבי לה ותתני לה לקרוא??
חסרים לי פרטים לגביי סוג הכדורים שאת נוטלת,משך זמן הלקיחה ועוד נתונים לגביי גיל,משקל וגובה.וכמה זמן את סובלת מה"א.
יקרה,את כותבת שאם תספיקי עם הכדורים את תקיאי,ואני רוצה לשאול אותך למה את בוחרת בין רע לרע פחות?הרי חשיבת הקצוות,והתנהגויות הפיצוי הן חלק מהתחבולה שמוכרת לנו ה"א.
למה,למשל,לא לחשוב על אופציה של פנייה לדיאטנית שתבנה יחד איתך תפריט מותאם עבורך,שתואם את הצרכים התזונתיים והעדפות שלך,ומלכתחילה למנוע את הצורך בהתנהגויות "מפצות"??
רק לומר לך,שכדורי ההרזיה וגם ההקאות שניהם מסוכנים,ואין כאן אחד שעדיף על השני.שניהם גורמים לנזקים חמורים ולעיתים בלתי הפיכים לתפקודי הגוף ההכרחיים,כך שאל תתנחמי "ברע במיעוטו",כי מלכתחילה לא קיים כזה במקרה הזה.
אשמח לשמוע מה חשבת.
עדכני,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
אני21/04/2010אני יודעת את כל הסיכונים.. אבל עדיין, קשה, אולי כי אני בתקופה לחוצה.
כמו שאמרתי, אני בת 20, 1.64 ושוקלת בערך 55.
אני לוקחת כדורים 2diet בערך כשבועיים..
וכבר הייתי אצל תזונאית פעם והפסקתי במחשבה שאני לא צריכה יותר, אבל זה חוזר והולך כל הזמן בתקופות לחוצות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקרה,
קרן אור25/04/2010תקופה לחוצה היא לא תירוץ לא לטפל בעצמך,ואת הרי יודעת זאת,נכון??
אני מניחה שאת גם יודעת שבלי טיפול אמיתי שתגיעי אליו בהתמדה,מבלי לוותר לעצמך(כפי שעשית עם הדיאטנית),המצב לא ישתפר מעצמו,נכון??
אז מה את בעצם מבקשת ממני??איך אני יכולה לעזור??
אשמח לשמוע את תשובתך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)