מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור יקרהflower120920/04/2010
הרבה זמן שלא כתבתי כאן.
עוברים עלי לאחרונה המון המון שינויים...שקשה לי להכיל עדיין, קשה לי לעכל..
לאחרונה אני חווה הרבה לחצים מלווים בחרדות. קיבלתי אפילו קלונקס לימים הקרובים כדי להירגע..
לא יודעת מה קורה לי שאני חווה חרדה כזו עצומה . התקפי בכי היסטריים משום מקום..קשה לי להצביע בדיוק מה איך ולמה הכל קורה לי ולמה דווקא אני חווה את הכל בכזו עוצמה בלתי נסבלת...
התקבלתי לעבודה חדשה ובמקום לשמוח אני פשוט אכולת חרדה, ולא רק על זה, אלא על כל מיני דברים חדשים שנכנסים לי לחיים פתאום..מחשבות על לימודים לתואר ראשון, מה ללמוד וכו'.
קשה לי להכיל את השינויים האלה ולקבל אותם, ולצערי זה פגע לי גם במשקל..ירדתי 2 קילו בחודשיים האחרונים..קשה לי מאד לשמור על התפריט כשחרדה עצומה שכזו אוחזת בי ולא מאפשרת לי לנשום. אבל אני נאחזת בשיניים כמו שאומרים כדי לא ליפול עמוק יותר ומשתדלת לאכול אפילו דברים אחרים רק כדי לא לרדת יותר.
וגם הירידה במשקל הזו שכ"כ מפחידה אותי שמרוב פחד אני מדחיקה את זה ובקושי מדברת על זה, על כמה שזה מפחיד אותי על מה שזה מעורר בי. אני מעדיפה לא לתת לזה יותר מדי חשיבות ומנסה להאמין שיהיה בסדר ושהתיאבון יחזור לי. הפחד הכי גדול שלי הוא שחילוף החומרים יואט שוב ואני עלולה חס וחלילה להיכנס שוב ללופ הזה של עלייה במשקל וחוסר איזון כמו שהיה פעם (זוכרת???) מפחיד אותי אפילו לכתוב את זה!!
אני כן אוכלת. זה לא שהפסקתי לאכול.. אך כנראה במינונים נמוכים יותר אם ירדתי במשקל. ואני מנסה לעשות הכל כדי לשמור . גם הדיאטנית שלי שלא יוצא לי לפגוש אותה כבר הרבה זמן בגלל העבודה החדשה . ובקיצור אני בלחץ מטורף ואני מנסה כמה שפחות להיכנס לזה ..חסר לי מאד המפגשים עם הדיאטנית...
מקווה שאת בסדר ומרגישה טוב יותר,
וכמובן שאני אשמח לשמוע ממך יותר איך את מרגישה ואיך את מתפקדת מאז ההחלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקרה שאת,
קרן אור21/04/2010צר לי לשמוע על התקופה הקשה שעוברת עלייך,אבל כן חשוב לי לומר לך שלכול מחלה ממושכת יש תקופות של נסיגה,והן טיבעיות ולכן חשוב שיש מישהו מקצועי ואוביקטיבי שישים לב לשינוי אפילו קטן לטובה אצלך,ולאחוז בתקווה עבורך.נשמע לי שדווקא עכשיו כדי אולי להתייעץ עם הצוות הטיפולי שלך ולהגביר את אינטנסיביות המפגשים,לפחות עד יעבור זעם..מה את חושבת ע"כ??
נשמע גם שחשוב שתחזרי למסגרת התזונתית,ותנסי אותי לתאם מועדים אחרים לפגישות עם הדיאטנית,אולי יום אחד תסכמי בעבודה שתצאי מוקדם יותר ולמחרת תשלימי שעות.העיקר ליצור שוב רצף טיפולי שחשוב כ"כ בדיוק בתקופות של הרגרסיה האלו.
אשמח לשמוע מה את חושבת על כך.
אני איתך יקרה,ואני בטוחה ביכולתך לעבור גם את זה.
רק עוד נשימה עמוקה...
חיבוק,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)