שלום יפות שלי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יפות שלי!
    בלונדי
    22/10/2007

קרן אור מקסימה- צר לי כל כך לקרוא על מצבך ואני מקווה שתוכלי להתחזק ולטפל בעצמך היטב, ולנצח את כל המחלות ותחלואים שיש לך. צר לי שאת כל פעם נאלצת לעבור סבל כזה מחדש והלוואי והכל יסתדר ממש במהרה.
    אני שמחה שאת לא כועסת... כבר התחלתי לחשוש....!! אז יאללה, תבריאי כבר!!

שלינקה- אני מבינה שהיה לך ערב קשה אתמול. זה מגיע כאשר אנחנו לבד בבית פתאום וכל ההרגלים הרעים פתאום צצים במוח ומזכירים על קיומם. מכירה את זה כל כך טוב... מבינה אותך לחלוטין. אני שמחה שיכולת לצאת מהבית כך עם חברה, ואפילו שזה עוד לא לגמרי נרגע. העיקר שהיית מחוץ לבית! זה הכי חשוב. וטוב שקנית לך שוקולד. אני גאה בך שהצלחת לעמוד בכך ולסיים עם שוקולד אחד בודד!!!! כל הכבוד, זה ממש אדיר!!!! טפחי לעצמך ארוכות על השכם!!!

ואני? אני לא משהו. אני ובעלי החלטנו שבריאותי כעת קודמת לכל, ולכן לפני הכל, אני חוזרת לתרופות!! קשה לי מאוד ואין שום סיבה לסבול ולהסתכן בהדרדרות למחלה. וזה ממש מאיים לקחת אותי חזרה למטה. אז אני חוזרת לתרופות!!! וזה בטוח יקל על הכל. כי ההדרדרות החלה עם הגמילה מהן. אז עשינו החלטה (יותר נכון- בעלי די אילץ אותי) וזה כרגע מה שאני עומדת לעשות. אני לא יכולה להסתכן בכניסה חזרה לתוך החושך הזה. השגתי כל כך הרבה, וחבל לסכן הכל.... אני בטוחה שאתן מסכימות איתי.

זהו יקירות. אז תהיה לי תקופת הסתגלות חזרה לתרופות, ואני מקווה שהכל יהיה טוב יותר.

התמיכה שלכן מאוד חשובה לי. אתן מקסימות, אחת-אחת!!! ואני חושבת עליכן כל הזמן, גם כשאני לא פה... או לא כותבת.

ושוב קרן אור- אני שולחת לך חיבוקי החלמה מהירה, לך ולבנך!!! קדימה להבריא.

ושלינקה- אני מאחלת לך שתקופת השהות של חברך במילואים- תעבור בשלום. הזכירי לעצמך איזו דרך ארוכה עשית!! וכמה עברת עד כה. והלוואי והכל יעבור לך בשלום. היי חזקה, יקירה!! ואנחנו פה (אני קצת עסוקה לאחרונה) תמיד, לשמוע הכל!!!

אוהבת מאוד!!!!

בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום יפות שלי!

הוספת תגובה

• בלונדי מתוקה

שלי
    22/10/2007

ראשית - המון תודה על החיזוקים והתמיכה, יודעת שאת מזדהה עם תחושותיי ומבינה כמה קשה להאבק בהרגלים הישנים, הטבעיים כל כך.
    מקווה שהימים הבאים יעברו בקלות יחסית, וכבר תכננתי כמה אסטרטגיות נוספות שאולי יסייעו לי להמנע מנפילה (למשל, להתחיל לבשל למרות שאני אוכלת לבד... לא להשאר בלי שום דבר מזין וטעים בבית).

מאד מעריכה את החלטתך לחזור לתרופות, ובטוחה שהגעת למסקנה הנכונה. אין שום סיבה שתאבקי כך כשלידך מונחות תרופות שסייעו לך להתמודד עם החיים ועם עצמך בקלות רבה יותר.
    כמו שכתבת - הבריאות שלך חשובה יותר מכל!
    ומדברייך בימים האחרונים נוצר רושם שאת סובלת ממש, שקשה לך, וחבל שכך.
    רק מקווה שאת לא חשה אכזבה או כעס כלפי עצמך, כי אלו לא נחוצים כלל! וכמובן, מקווה שבמהרה יעלמו כל התחושות הקשות וקולות המחלה יעלמו להם.

אז שוב, המון תודה על התמיכה המיידית שלך ושל קרן אור, יוצאת עכשיו לפגישה ואחר כך להורים, אשוב להודעת לילה טוב!

אוהבת,
    שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יפה שלי!

קרן אור
    22/10/2007

אני חושבת שטוב שהגעתם למסקנה הזאת ביחד.הבריאות שלך קודמת לכל.העתיד שלנו הוא ההווה.
    כמה זמן לוקח עד שהתרופה מתחילה לעבוד-שלושה שבועות???אני מתארת לעצמי שתצטרכי לבלוע קצת את הרוק בתקופה זאת ולהיעזר בכל דבר שיגרום לך להרים את הראש למעלה,עשי זאת.אל תוותרי על עצמך,בראש ובראשונה.ואני כאן כדי להכיל את מה שיתאים לך.אל תהססי לפנות אני אקבל כל בקשה שלך בזרועות פתוחות.
    מקווה לימים יותר טובים עבורך ועבורנו,
    אוהבת מאוד מאוד,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה