מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור היקרה:תקווה23/04/2010
מה שלומך? איך עברו עליך הימים האחרונים? ההודעה שלך ממש עודדה אותי וחיממה את ליבי..
אתמול דיברתי עם הקצינה שלי, זה היה אחד השיחות היותר קשות שעברתי בעניין נראה לי בעיקר כי לא ידעתי איך היא תגיב ומה בדיוק אני צריכה להגיד, מאיפה להתחיל.. אבל היא ממש חמודה והקשיבה לי דיברנו איזה חצי שעה והיא ממש תומכת ומבינה ואמרה שקודם כל היא שמחה שאני לוקחת אחריות על העניין ושמעכשיו היא תעזור לי כמה שתוכל..
עד כמה שהשיחה הזאת איתה היתה קשה זה היה הדבר הנכון לעשות ואני מקווה שזה רק יוביל אותי למקום יותר טוב בחיים שלי..
בכל אופן אני קציתי רק לעדכן אותך במה שקורה ולשמוע מה דעתך בעניין.
תודה על הכל, תקווה
נ.ב- באמת אכלתי מפאי התפוחים באותו יום זה החזיר אותי אחורה קצת כי היה לי קשה לאכול את זה אבל לפחות זה היה טעים ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה,
קרן אור25/04/2010כבר אמרתי לך שאני שואבת הרבה עידוד מהכינוי שבחרת לעצמך??
וכנראה שלא בכדי.את מתארת התמודדות עם מצב לא פשוט עבורך,באותה מידה יכולת להמשיך "לדבר" דרך הגוף,כתמיד,,אבל בחרת שלא לעשות זאת ובמקום זה הישרת מבט אל האמת,גם אם היא היתה קשה ושיתפת מישהי שבהערכתך יכולה לעזור ולהקל עלייך.וע"כ הערכתי הרבה אלייך.אני חושבת שהחיים תמיד יזמנו לנו מצבים לא נוחים,ולא תמיד האמת שלנו תהיה קלה לאמירה ,אבל יחד עם זאת,אין דרך אמיתית אחרת לפתור דברים,למעט שיתוף וכנות.אני חושבת שאז את גם מגלה,כמה אנשים נענים לדרך ההתנהגות הזאת וכמה הם נכונים להיות שם ולעזור כמיטב יכולתם.כמובן שאני מאחלת לך שהתוצאות יובילו לאן שאת מכווננת,אבל גם אם לא,מגיע לך שאפו על הדרך!
ושמחה לשמוע שהרשת לעצמך להנות מפאי התפוחים.אני בטוחה שבראייה אחורה זה לא ממש עשה הבדל מבחינה תזונתית..אבל אוכל הוא גם הנאה ולא רק צורך פיזי.
מאחלת לך שבוע מקסים,מלא בהתפתחויות חיוביות,
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)