מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערב טוב לכולן!אני22/10/2007
כן, כן, זאת אני, ובשעה זו, ואפשר לקום מהרצפה...
מה שלומכן??
היה לי יום זוועה בעבודה, ואני עצבנית! וחוץ מזה, הגדנה לי בבקשה, יקירותיי - האם הגזרה הגבוהה (במכנסיים) פסה לה לגמרי מן העולם?? למה בכל החנויות יש רק גזרות נמוכות מכוערות?? אני שונאת אותן!
קרן אור אהובה - מה שלומך? ומה מצב הדלקת בגרון? מתוקה, אל תדאגי! אני בטוחה שיהיה בסדר! בבקשה אל תפליגי למחוזות רעים - זה לא נשמע לי כמו החיידק הטורף! חס וחלילה!!! מתוקה, אני שולחת לך ברכות להחלמה מהירה בצירוף מייל קטן... ואני מחכה לשמוע ממך.
בלונדי מתוקה - איך את מרגישה? האם הוקל לך מעט? מקווה שכן. רציתי לייעץ לך לחזור מהר לתרופות, אך הנה אני רואה שהגעתם את ובעלך לאותה מסקנה. בלונדי, אל תתעצבי ממנה! זאת החלטה נכונה ושקולה! כל תסריט אחר עדיף מאשר תסריט של צניחה חוזרת למחלה, וכל שכן תסריט שבסך הכל היה בעזרך תקופה ארוכה ואת בעצמך הודית בזאת. אני מחזקת מכאן את ידייך ומחזיקה לך אצבעות לעבור את המשבר הזה בצורה הטובה ביותר. אענה לך מאוחר יותר.
שלינקה חביבה - כמה זמן בן זוגך ייעדר מהבית? יקירה, אני מאד מבינה אותך. אני חושבת שהתמודדת בצורה מאד נבונה ומושכלת עם התחושות הקשות של אתמול. כל הכבוד. טבעי שאת מפחדת מנפילה כאשר את מרגישה קרובה לפתחה, ובייחוד כאשר עברת לאחרונה כברת דרך שכולה עליות. אני יודעת שהגורם הכי "מטרגר" (גורם לטריגר) הוא תחושות של תסכול ובדידות, ובייחוד הבדידות. אז אולי כדאי לך להקיף את עצמך באנשים שאת אוהבת בתקופה הקרובה, כמו גם לתכנן מראש פעולות שכנגד ולרשום אותן על דף. יש משהו בקיבוע שבכתיבה שעוזר לארגן את המחשבות.
שיהיה לכולכן המשך ערב נעים ולילה של מנוחה!
גם הלילה נראה לי שאפרוש מוקדם (יחסית). אני מרגישה... לא משהו בכלל.
שלכן,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יקרה
קרן אור22/10/2007אכן מפתיע לראות אותך מבציעה כאן בשעות "לקטינים" כמוני,אז אחרי שקמתי מהריצפה(האמת שזה מאמץ בשבילי כי אני די מרוחה על הריצפה בתקופה האחרונה,לפחות עם המחלות) רציתי להגיד לך ששלחתי לך מייל,וברוכה הבאה לעולם "האנושי",לצערי.אני כמעט פעם בשבוע חוטפת עצבים ממישהי חסרת טקט,או מישהי שסתם בא לה להגיד משהו נורא מצחיק על חשבוני,על מצבי,כאילו שחתמתי על טופס ויתור סודיות כללי.זה משהו במנטליות כאן,שלכולם מותר להגיד כל מה שבא להם...להגיד לך שאני השלמתי עם זה??אני רחוקה מאוד,מה שכן,למדתי לא להיכנס להתנצחויות האלו,כי בסופו של דבר אני מבזבזת אנרגיות שגם כך אין לי,ורק אני נפגעת מאנשים שלא שווים את זה.אני לא יודעת ממי ומה נאמר לך,אבל אני מקווה שמעבר לכעס\פגיעה ראשוניים,צפצפי עליה.הרבה פעמים אנשים מוציאים על מישהו שהם מקנאים בו את התסכול שלהם,תשאירי אותה ללא תגובה עם התסכול שלה,תאמיני לי כמה פעמים כשקמתי והלכתי זה הרתיח אפילו יותר מתשובה חדה.
ולגביי-אני כבר מרגישה חזקה יותר,הגרון כבר לא דואב לי,אבל אני עייפה מאוד.ולא יכולה להתעמל או לאמץ את עצמי יותר מידי.וזה מרגיש כמו לשים ציפור דרור בתוך כלוב.אבל כנראה שאין לי ברירה נכון??
אני מקווה שתישני גם היום מוקדם,
אוהבת,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)