בוקר טוב, מקסימות שלי!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב, מקסימות שלי!!
    בלונדי
    23/10/2007

בנות חכמות ויפות ייעצו לי לכתוב... והן צדקו! הכל מתחדד כך.

הייתה לי נפילה אז... ולאחריה הגיעו כל תופעות הכאב השונות המלוות לאחר הקאה. וזו הייתה בשבילי כמו "סטירת לחי" להוכיח לי שאני לא רוצה ולא מוכנה לחזור למקום ההוא. זה ממש כמו "האיר" את עיניי מחדש. זו הייתה תזכורת טובה לדבר הכי רע בעולם. ואולי טוב שזה קרה, כי המוח החולה כבר החל לשדר לי שדרים על תחושות הריחוף מהרזון ועל האופוריה שהייתה בזמנו. והרי הכל שקר!!! זה לא באמת כך, זה רק מה שאני ניסיתי לזכור, אולי בכוח, כדי לחשוב האם להשאב חזרה פנימה.

אז נזכרתי גם בדברים הרעים. וזה טוב! אני לא רוצה להיות שם, בשום מחיר!!!

אז תודה שייעצתן לי לכתוב. יש לי תכונה להסגר כאשר רע לי. זו תכונה שלמדתי לעשות מגיל ינקות כי לא היה מי שיקשיב לי. אז למדתי להפנים ולשתוק. זה רע, כי הכל נאגר בבטן עד שמתפוצצים. אבל אני שמחה שהוצאתי.

גם אם אני לא מדברת, דעו שאני חושבת הרבה בפנים, רק שמאוד קשה לי להוציא החוצה, ואני צריכה את התזכורת הזו שאפשר לדבר! אז אל תהססנה להזכיר לי, אם אתן מזהות צורך כזה.

קרן אור- שלחתי לך משהו.. מקווה שקיבלת. מה שלומך הבוקר? האם הוטב לך קצת? ומה שלום בנך? הלוואי ואתם כולכם מרגישים טוב יותר.

כרוניתוש- מה שלומך הבוקר? איך המרגש הפיזי? ואיך המרגש הנפשי? אני מחבקת אותך מפה ושולחת לך קצת כוחות לעבור בשלום את היום הזה, על כל מכשוליו ופוסטמותיו!!!!! ומקווה לשמוע ממך לעת ערב. נשיקות!!

שלינקה- אני גאה בך שאת עושה תוכניות לתקופת המילואים (אוף שיבטלו את זה כבר, חחח) וזה ממש נכון, הרי בביתנו שלנו אורבות לנו הסנכות הכי גדולות. ואני מחזקת את ידייך על שאת לא נותנת לעצמך להשאב חזרה וממשיכה בדרך הטובה. כל הכבוד לך!! המשיכי כך!!!

זהו בנותיי, בזאת אסיים להפעם. עם תקווה לימים יפים לכולנו, לכל אחת ואחת מכן.
    אני אוהבת אתכן באמת, מקסימות שלי!!

נשיקות ויום נפלא לכולן!!!

בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב, מקסימות שלי!!

הוספת תגובה

• בוקר אור יקירה!

שלי
    23/10/2007

והנה, את כבר נשמעת הרבה יותר טוב!
    שמחה שכתבת ושהוקל לך, ודברים התבהרו.

נדמה לי שכמעט כולנו "לוקות" בנטיה הזו להסתגר כשרע וקשה, לשמור את הכאב בפנים. והרי זוהי אחת הסיבות למחלה, ואחד הגורמים שמעוררים אותה שוב ושוב.

כמו שכתבתי אתמול, הרי גם אני, במקום להודות שלפני תקופה של בדידות ו"העדר השגחה", ניסיתי לשכנע את עצמי שהכל בסדר, שאני יכולה להסתדר היטב לבדי ושתחושת בדידות היא ילדותית ומטופשת.
    אז שמחה מאד ששתפת אותנו, שפרקת עם עצמך וכאן את הכאב, הבנת היכן את עומדת ומה המגבלות כרגע ובחרת איך לשוב לדרך הטובה.

ידעתי שכך יהיה, הרי את חזקה להפליא ומכירה היטב באמת - המחלה הזו היא מוות, רגשי ופיזי. היא רק מספקת אשלייה של שביעות רצון מהגוף, כשלמעשה היא הורסת עוד ועוד.

אני בסדר, קמתי מוקדם להתעמלות ומחכות לי כמה שעות לפחות של מצב רוח טוב...
    יש לי פתק קטן ליד המחשב עם תזכורות, תוכניות ושיטות איך לעבור עוד יום ללא נפילות, ובשאיפה - גם ללא תשוקה ודחף להתנהגות חולנית.

שיהיה לך יום נפלא יקירתי,
    אוהבת,
    שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שלינקה!

בלונדי
    23/10/2007

שלום יקירה. תודה על המחמאות שלך!!

אני חושבת שזה מאוד חכם שאת מתכננת לעצמך פעילויות ולא משאירה "פתחי מילוט" מסוכנים! כל הכבוד, את חזקה להפליא ואני ממש גאה בך שאת מתמודדת עם הכל בגאון!!

אצלי הכל בסדר גמור.....

שיהיה לך ערב נפלא ונעים ומקווה שהכל בסדר אצלך.

אוהבת,

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה