מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כרונית יקרה!!!!!!!!!!!!!קרן אור24/10/2007
לא שמעתי ממך אתמול יפה שלי,אני מקווה שהכול בסדר...תרימי ראש ותכתבי כמה מילים שאדע לא לדאוג...מאחלת לך יום מקסים,אוהבת מאוד,קרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילה טוב, אהובה!
אני24/10/2007
שלחתי לך עכשיו קצת יותר מכמה מילים... מה שלומך?? האם כבר הלכת לישון? אני מבינה שמחר את הולכת לבצע בדיקות דם. אני מחזיקה לך אצבעות, מקווה לשיפור ממשי ומחכה לעדכון.
אני חושבת שזה רעיון מצוין ללכת ולדבר עם הפסיכולוגית שלך. אני זוכרת שרציתי להציע לך את זה עוד אז, כאשר סיפרת שדיברתן. אז אם באמת היחסים ביניכם היו טובים ופוריים, כדאי לך לתפוס אתה שיחה. למה לא? לדעתי זה יהיה רק לטובה. אם את מרגישה צורך וחשק - לכי על זה.
לגבייך - לדעתי חוסר המנוחה שלך נובע מפחד. הפרפקציוניזם משרת פה את ההתנהגות התקתקנית והיצרנית, כלשונך, אך אולי הוא מחפה על פחד של עצמך מפני עצמך. פחד מלגלות על עצמך עוד דברים או פחד להתמודד עם רגשות קשים שעלולים חלילה להפילך ושמאלצים אותך להרגיש תחושות קשות.
יקירתי, אני שולחת לך חיבוק ענקי ואוהב...
ליל מנוחה!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)