יש לי מגוון הפרעות אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי מגוון הפרעות אכילה
    lena
    05/05/2010

שלום
    אני התחלתי לא מזמן בדיאטה + ספורט (2 שעות ביום בערך) , והיום הרגשתי רע כי כנראה הגזמתי עם הדיאטה וזה היה קשה מדיי - הייתה לי סחרחורת וכמעט התעלפתי . אחרי שחזרתי הבייתה קצת נחתי , אבל קשה לי עכשיו לאכול כי אני לחוצה . ניסיתי לאכול בכוח משהו כדי לא להתעלף . אני נדרתי נדר שיותר אני בחיים אבל בחיים לא ארעיב את עצמי - אני התיעצתי לגבי תפריט שכדאי לי לאכול עם ההורים שלי , ועכשיו אני לא אצא מהבית על בטן ריקה ואוכל 3 ארוחות טובות ביום , ובין הארוחות אני אשתה קפה או משהו טעים.
    אף פעם אסור להגיע למצב של רעב- זה מסוכן ולא נעים.אם הייתי יכולה להחזיר את הזמן אחורה אז הייתי אוכלת טוב מאד בבוקר היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי מגוון הפרעות אכילה

הוספת תגובה

• שלום לנה,

קרן אור
    07/05/2010

אני שמחה שאת מודעת למצב הלא בריא שהכנסת את גופך,אבל תודה לאל שלא נגרם נזק פרמננטי.הנקודה החשובה היא לא לייסר את עצמך על מה שקרה,אלא לקחת את זה כמנוף ולהבין שדיאטה היא תהליך , שאותו חשוב לבנות בעזרתו של איש מקצוע,ע"מ לא ליצור חוסרים בגוף.

תודה על השיתוף,
    שהיה בהצלחה,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה