מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב למקסימות!!!בלונדי25/10/2007
הי בנות יקרות. מה שלומכן?
אצלי הכל בסדר... מצב רוחי השתפר מאוד ואיתו כל ההרגשה הכללית.
קרן אור- כתבת לי מייל? יכול להיות שלא קיבלתי אותו.. או שכן? אין לי מושג ואבדוק זאת שוב. אני חושבת שזה נהדר שתדברי קצת עם הפסיכולוגית שלך. שתוכלי לקבל, גם את, קצת עזרה ותמיכה, לתת למישהו אחר לדאוג לך. להרפות מהלחץ שלך. זה נפלא! והלוואי ותמצאי את זה עוזר. אני מבינה שאת לקראת בדיקות ומאחלת שהכל יהיה תקין.
כרוניתוש- צר לי לשמוע שאזלו כוחותייך. אני מקווה שתתעוררי ליום קל וקצת פחות מעייף... ותרגישי טוב, יקירה.
שלינקה- גם אני, כמו קודמותיי, מחזקת את ידייך בנוגע לתכנון "פעילות" שתסיח את דעתך מכל מחשבות שליליות אפשריות. זה טוב וחשוב. אל תפחדי מהנפילה, פשוט לכי עם התחושות הטובות, זרמי איתן. והכל יהיה בסדר.
אני יוצאת כעת ואחזור מאוחר יותר. הימים קצת לחוצים אצלי לאחרונה, אך הלחץ המעיק הוחלף כבר בלחץ "רגוע" יותר. אז אני מחכה לשמוע מכן.. ומאחלת לכן יום נפלא וקל.
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנות- היכן אתן???
בלונדי25/10/2007מה קורה?
הכל בסדר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יפה שלי!
קרן אור25/10/2007היום הייתי ביום חופש(לא משהו מוצהר...)-קמתי על הבוקר נסעתי לבדיקות דם,הלכתי לקניות,הלכתי להסתפר סוף סוף,ולקחתי את בני לטיפת חלב.בסה"כ אני מרגישה טוב,למרות שכשלקחו לי היום משטח גרון,הלבורנטית ציינה שהוא מאוד אדום(אני עדיין על אנטיביוטיקה),אבל המרגש בסדר,חוץ מעייפות קשה.
מה שלומך???איך את מתמודדת??
שמחתי לקבל ממך מייל ולשמוע שאת יותר טוב,ושאת עסוקה בדברים שעושים לך טוב.(אשיב לך עליו יותר מאוחר).
אתמול היינו אמורים לצאת,אבל גיסתי הבריזה לנו,כנראה בגלל העיניינים המשפחתיים.אבל לא נורא,אם משהו לא ישתנה עד מחר,אני ובעלי נשב על ארוחת בוקר כמו שרציתי לפני כמה שבועות.
טוב יקרה שלי אני לבד עם הילדים,
אנחנו נשתמע יותר מאוחר,
אוהבת מאוד מאוד
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)