מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום וערב טוב!שלי25/10/2007
מה שלוכן חברות יקרות?
אני בסדר, הייתי כל כך עסוקה היום שאפילו לא הספקתי להיות מוטרדת...
אתמול היה לילה נחמד ומרגיע עם חברה, חזרתי עייפה מאד אבל משום מה גררתי עוד ועוד את שעות הערות עד שקרסתי למיטה.
וקמתי מוקדם כדי להספיק לנקות את הבית, בניסיון להיות בת זוג חמודה ומתפקדת ולהסתיר את כל הבלאגן שעשיתי כאן השבוע...
אין לכן מושג כמה אני שמחה שהסתיים השבוע הזה, וכמה אני מודה לכן על התמיכה בזמן אמת.
קרן אור - שמחתי לשמוע שהיה לך היום קצת זמן לעצמך, ומקווה מאד שתכניות ארוחת הבוקר למחר יצאו לפועל! וכמובן, שתהנו מזמן איכות זוגי ושקט...
פגישה עם הפסיכולוגית נשמעת כמו רעיון נפלא. ראשית, אם את חושבת על כך, כנראה שפשוט בא לך לשוחח איתה. גם אם אין איזה מניע נסתר מאחורי זה.
ושנית, אני אכן חושבת שכדאי שתשוחחי איתה על הצורך שלך בפעילות יתר ועל הפרפקציוניזם (שבשילוב עם האנגינה מתיש אותך כנראה...). אולי את פשוט זקוקה למשהו אובייקטיבי שיעניק לך לגיטימציה לקחת קצת זמן לעצמך... אולי היא תוכל לשכנע אותך שאין דבר פסול בלשים את עצמך, רק מדי פעם, במקום הראשון.
אז ספרי לנו מה החלטת!
בלונדי - איזה כיף לשמוע שמצב רוחך השתפר! מאחלת לך סוף שבוע נפלא ושמכאן רק תתקדמי למעלה למעלה...
כרונית - המון תודה על העצה הנפלאה! עצה הגיונית מאד וכלל לא מבלבלת. כשחושבים על זה, זה נשמע כמו רעיון פשוט כל כך, לא להתמקד בחשש מנפילה, אלא בתעסוקה בריאה... אך היה לוקח עוד זמן רב עד שהייתי מנסחת זאת לעצמי.
מקווה שתקדישי זמן בסוף השבוע לאגירת כוחות פיזיים ומנטליים ותפחיתי את עוצמת התשישות.
אז ערב טוב לכולכן, וסוף שבוע מקסים!
אוהבת,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יקרה!
קרן אור25/10/2007אני שמחה שבן הזוג שלך חוזר(או חזר כבר??),והיני השבוע שכ"כ פחדת ממנו,הסתיים לו בהצלחה.כנראה שזה מעיד על הכוח רצון שלך,וע"כ שאת באמת כבר במקום אחר.וכל הכבוד ,אני יודעת עד כמה היה לך קשה...
לגביי-קיבלתי עכשיו את תוצאות בדיקות הדם במייל(למעט משטח הגרון).הכול יצא תקין בגבולות הנורמה.ריכוז הרעלן בדם קיים אבל לא כמו שחשבנו(יכול להיות שזה בגלל האנטיביוטיקה שכרגע מפעפעת לי בדם...).אני עייפה נורא,לא יודעת מה יש לי.אני בקושי מצליחה להחזיק את עיניי פקוחות,אז נראה לי שעוד מעט אפרוש.וכן,אני כבר בונה על ארוחת בוקר במקס ברנר(יש לי סניף כזה ליד הבית!),בתור מורעלת שוקולד זה סביר ביותר שבחרתי במקום כזה!
לגביי הפסיכולוגית-היא הסכימה איתי שאין לי צורך כנראה בטיפול,והאמת היא שאני הולכת אליה יותר ממקום שהתגעגעתי,אבל אני כמובן אזרום לאן שהשיחה תתפתח.עוד לא קבעתי איתה,כי יש לי שבוע די עמוס בתכנון(2 אירועים),אבל אני מאמינה ששבוע לאחר מכן זה כבר יקרה.
מאחלת לך סופשבוע נעים וזוגי,
אוהבת,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)