מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהליהי16/05/2010
אני בת 17 וחצי ולפני כשנתיים חליתי באנורקסיה. הייתי מאושפזת באשפוז יום בשניידר למשך כחודשיים עד שהעלתי במשקל ואז המשכתי ללכת לביקורת. לפני כמעט שנה הייתי בביקור שבו גיליתי שעליתי מ46קילו ל50 קילו תוך חודשיים בלבד הפסקתי ללכת כי הרגשתי מושפלת. עכשיו אני לא מפסיקה לעלות במשקל ועליתי כמעט עשרה קילו נוספים. אני לא יכולה לחזור לביקורת כי זה מביך אותי אבל אני ממשיכה להשמין מהפחד שאם לא אוכל בכפיתיות אכנע למחלה. אני יודעת שהחיים עם האנורקסיה אלו חיים נוראיים אבל אני גם לא רוצה להמשיך להשמין. מה לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליהי
אפרת לוי17/05/2010על מנת לא להמשיך להשמין עלייך לחזור להמשך בקורת. העליה במשקל והאכילה הכפיתית משקפות עיסוק לא רגיל באוכל ( מהכוון השני), והם גם ביטוי של הפרעת אכילה.
בשניידר יוכלו להנחות אותך, ללוות אותך, זהו חלק מהמאבק במחלה.
כדאי לשקול גם ליווי של טיפול פסיכולוגי ( אם אין), על מנת לברר מה משמעות האוכל בעינייך ומדוע את מפחדת להשמין.
את מוזמנת לעדכן ולשתף בין אם פנית ובין אם לא.
מאחלת לך הצלחה, איזרי אומץ חייך חשובים יותר מתחושת ההשפלה והמבוכה.
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)