לא יועת מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יועת מה לעשות
    חסוי
    19/05/2010

אני חייבת עזרה ירדתי מאוד במשקל בחיים לא הייתי שמנה ועכשיו אני נחשבת למאוד רזה אני מאוד אוהבת איך שאני נראת אבל אני כל יום מקיאה לפעמים שאנ אוכלת אוכל ממין ולפעמים את הארוחת ערב צהריים של הטפריט 1200 קלוריות כדי שהבטן לא תיראה נפוחה זה לא משפיעה אלי ריגשית אבל בזמן האחרון התחלתי לא להרגיש טוב יש לי הרבה סחרחורות ולפעמים אני מריגישה כאילו אני הולכת להתעלף אם כל זה אני לא רוצה לעלות קילוו אבל אני חיייבת להפסיק אם השטיות כי אני לא מרישה כבר טוב איזה סיכון יש בזה? ומה אנ יכולה לעשות אני מייעשתת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יועת מה לעשות

הוספת תגובה

• יש מה לעשות

אפרת לוי
    20/05/2010

לפני הכל אם את מתחת לגיל 18 עלייך לשתף את הורייך בבעיות אותן את מתארת.

בכל מקרה את חייבת להגיע למסגרת טיפולית . את מסכנת את עצמך , הן בגלל ההקאה שפוגעת בחניכיים, בפה , בוושט ובמנגנונים נוספים והן בגלל הירידה החדה במשקל. אינך מספקת לגופך את מה שהוא זקוק לו. האם את מקבלת מחזור?
    עדיף שתפני למרכז טיפולי להפרעות אכילה, (ישנה רשימה מצורפת בפורום ) לצורך הערכה ראשונית של מצבך על מנת שיהיה אפשר לגבש תוכנית טיפולית.

אם את צריכה עזרה במציאת מקום אל תהססי ופני שוב.

אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה