מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יועת מה לעשותחסוי19/05/2010
אני חייבת עזרה ירדתי מאוד במשקל בחיים לא הייתי שמנה ועכשיו אני נחשבת למאוד רזה אני מאוד אוהבת איך שאני נראת אבל אני כל יום מקיאה לפעמים שאנ אוכלת אוכל ממין ולפעמים את הארוחת ערב צהריים של הטפריט 1200 קלוריות כדי שהבטן לא תיראה נפוחה זה לא משפיעה אלי ריגשית אבל בזמן האחרון התחלתי לא להרגיש טוב יש לי הרבה סחרחורות ולפעמים אני מריגישה כאילו אני הולכת להתעלף אם כל זה אני לא רוצה לעלות קילוו אבל אני חיייבת להפסיק אם השטיות כי אני לא מרישה כבר טוב איזה סיכון יש בזה? ומה אנ יכולה לעשות אני מייעשתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מה לעשות
אפרת לוי20/05/2010לפני הכל אם את מתחת לגיל 18 עלייך לשתף את הורייך בבעיות אותן את מתארת.
בכל מקרה את חייבת להגיע למסגרת טיפולית . את מסכנת את עצמך , הן בגלל ההקאה שפוגעת בחניכיים, בפה , בוושט ובמנגנונים נוספים והן בגלל הירידה החדה במשקל. אינך מספקת לגופך את מה שהוא זקוק לו. האם את מקבלת מחזור?
עדיף שתפני למרכז טיפולי להפרעות אכילה, (ישנה רשימה מצורפת בפורום ) לצורך הערכה ראשונית של מצבך על מנת שיהיה אפשר לגבש תוכנית טיפולית.
אם את צריכה עזרה במציאת מקום אל תהססי ופני שוב.
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)