קבוצה קטנה עם המון עוצמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבוצה קטנה עם המון עוצמה
    אלה
    21/05/2010

בימים אלה אנו מקימים קבוצת תמיכה בהפרעות אכילה עם מטפלת שהיתה בעבר חולה המון שנים והיום היא עוזרת להמון בנות / בנים שמתמודדים יום יום, שעה שעה במחלה

קבוצה קטנה בת 5 - 7 משתתפים בעלות סמלית.

הקבוצה תתקיים אחת לשבוע בתל אביב.

אשמח לפרט יותר בטלפון 0509569996 - אלה.

שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבוצה קטנה עם המון עוצמה

הוספת תגובה

• שלום אלה

קרן אור
    22/05/2010

אני מברכת על יוזמה שכזאת,אך בטרם אוכל להמליץ אשמח לדעת מי המנחה של הקבוצה,מה הניסיון שלה ואיך את קשורה לקבוצה??עוזרת??משתתפת??

נשמע מעניין וחיוני,אך אשמח לשמוע פרטים נוספים.
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן יקרה שאת

אלה
    22/05/2010

קודם כל תודה על תגובתך.
    למטפלת קוראים נורית בלומנפלד והיא היתה חולה באנורקסיה 40 שנה.
    יש לה קליניקה בכפר סבא והיא עוזרת להמון אנשים / ילדים עם הפרעות אכילה
    אם תכנסי לדוקטורס יש שם פורום של אורלי פוקס שביחד עם נורית הן יוצאות להרצאות.
    הבת של אורלי חלתה באנורקסיה ונורית הצילה אותה מההרס הזה כך שאותה נערה היום בריאה לחלוטין ומשרתת בימים אלה בצבא.
    אני גם מטופלת שלה ועד לפני שהכרתי את נורית חיי היו מתים ( אני באנורקסיה 20 שנים ).
    מאוד חשוב לי לקדם את נורית כי יש לה המון מה לתת.
    אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי.

שבוע מבורך.
    אלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלה יקרה,

קרן אור
    23/05/2010

תודה על האינפורמציה הנוספת.אני מכירה את נורית וכן את אורלי ואורטל.שמעתי את כל ההרצאות שהן מעבירות ביוטיוב.הבנתי שנורית מדהימה.רק שלא ידעתי שסבלה מאנורקסיה 40 שנה...
    אני גם עוקבת אחר הודעותייך בפורומים ואני רוצה לומר לך שמאוד מאוד משמח אותי לקרוא שהטיפול עוזר לך ושאת במקום יותר טוב עם עצמך,כי מגיע לך! (אגב,אפשר לשאול אם עזבת את איכילוב ואיך הטיפול שם,מזוית ההסתכלות שלך??)
    ואני בכיף אמליץ על הקבוצה.אני חושבת שיש לה הרבה מה לתת כתוספת לטיפול פרטני.
    כל הכבוד על היוזמה!\שיהיה בהצלחה,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן יקרה

אלה
    23/05/2010

יכול להיות שיש כמה בנות אם אותו שם כמו שלי אני בקושי נכנסת לפורומים ואם כן אז אני רק קוראת.
    ניסתי להתקבל לאיכילוב ואז קיבלו אותי לעבודה חדשה ולא התחלתי טיפול שם.
    אני מטופלת של נורית כ - חודשיים וההרגשה הכללית יותר טובה.
    אני רוצה לומר לך שניסיתי כל כך הרבה טיפולים ב - 20 השנים האלה ונורית הצליחה לעורר פלאים אצלי.

תודה רבה לך על הנכונות לעזור.
    מצויין בהודעה הראשונה שלי את מס' הטלפון למיקרה שיש אנשים שירצו להשתתף בקבוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אלה,

קרן אור
    23/05/2010

אם כך סליחה על הבלבול..
    ובאשר אלייך-כאמור,שמחה מאוד לשמוע שמצאת את הטיפול המתאים עבורך.
    ואני בכיף אמליץ למי שתהיה מעוניינת.
    אשמח לשמוע איך זה מתקדם.
    בהצלחה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור

אלה
    23/05/2010

תודה יקרה אני יעדכן אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלה,

קרן אור
    26/05/2010

בכיף!
    ובהצלחה.

קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כאן טעות!!!!!!!!!!

לונה
    29/05/2010

יקירותי יקירותי
    סלחו לי על ההתפרצות אליה אולי חלקכם רגילים-
    אך נורית לא סבלה מאנורקסיה 40 שנה!!!

כל הכבוד על הרצון לקידום,
    אך משפט כזה ותיאור מדויק של פרטים כולל שמה הפרטי המלא איננם לדעתי נכונים.
    כמובן-חושבת שמידע זה כלל לא צריך להיות רשום בפורום, בין אם הוא נכון או לא נכון.

נורית אכן מדהימה,
    וקבוצה כזו יכולה להוות המון הצלה לחלק מהבנות אשר מוכנות ורצות להגיע

לילה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין כאן שום טעות

אלה
    12/06/2010

לונה יקרה כמו שכבר שוחחנו על כך בטלפון זה מתוך הסכמה של כל מי שצויין שמו בפורום ואני בטוחה שככל שיפנו יותר אנשים לעזרה נורית תשמח. עכשיו גם קראתי את מה שכתבת לעומק ואם היית מתייעצת איתי לפני שכתבת לא היינו עונות אחת לשנייה בפורום היית פשוט חוסכת זאת מימני.
    לדעתי הקמת הקבוצה או פנייה פרטנית לנורית רק תקדם עלייה של כמות החולים בדרך להבראה ופחות לחולי וזאת המטרה שלנו.
    אני פונה שוב לאלה שנמאס להם להיות בהרס העצמי הזה ורוצים חיים שלווים בלי כל הסבל והמלחמות הבלתי פוסקות. יש מה לעשות ויש כתובת שבאמת מצילה חיים היום אני לא יכולה בלעדיה ואשמח לחלוק ושלתף את כל מי שרק יושיט יד 0509569996 אלה זמינה בכל שעה.
    רק תאפשרו
    שבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה