היי יקרות שלי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יקרות שלי!
    קרן אור
    28/10/2007

בלונדי-שמחתי לשמוע ממך,ושמחתי יותר לשמוע שהעדרות שלך נובעת מזמן איכות והנאה בחופשה.שלחתי לך משהו קטנטן.
    שלי-גרמת לי צמרמורת טובה,ואני מסכימה עם כל מה שכתבת על לקבל ולהשלים ואז לבצע.זה בדיוק מה שאני כתבתי רק במילים אחרות מופשטות יותר.
    אני שמחה שנהנת לך בסופשבוע,ושלפנייך שבוע עם בילויים וזמן איכות עם החברות.
    כרונית-שלחתי לך משהו בבוקר.
    אני בסדר,פשוט מאוד עייפה לאחרונה יכול להיות שזה קשור לאנטיביוטיקה אבל אני מתחילה לחשוב שיש לי מחלת הנשיקה בשנית(נכון,נדיר אך כבר קרה).בייחוד לנוכח משטח הגרון השלילי שקיבלתי היום..כך או כך שבוע הבא יש לי תור ל-א.א.ג. ונקבע שהוא ימצא מה מקור העייפות והתשישות שלי,כי אני נרדמת לאחרונה מאוד מוקדם.
    והיום לא אהיה כאן בערב כיוון שלאחי יש יום הולדת ואנחנו יוצאים לחגוג לו במסעדה.נקווה שאשרוד את השעות..חחח..
    טוב יפות שלי,מאחלת לכולנו ערב נעים,
    אוהבת קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי יקרות שלי!

הוספת תגובה

• הי יקרה!!

בלונדי
    28/10/2007

שמחה לשמוע ממך!!
    שמחה שבדיקות הגרון יצאו תקינות!! יאללה, שהכל ימשיך כך!! הלוואי!

אני מקווה שיהיה לך ערב נעים היום בחגיגות יום ההולדת ושלא ירתיחו אותך שם....!!

אצלנו העבירו לשעון חורף אז שוב יש בינינו שעתיים הבדל.....

טוב מתוקה שלי שיהיה לך המשך ערב נעים!!

נשיקות!!

בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יפה

קרן אור
    28/10/2007

עוד חצי שעה אני יוצאת,ואין סיכוי שירתיחו אותי שם,המשפחה שלי היא המקום היחיד שאני מרגישה בו נוח...
    אשוב ואעדכן יותר מאוחר,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי קרן אור!

בלונדי
    28/10/2007

התבלבלתי עם המשפחה של בעלך... סליחה.
    מקווה שאת מבלה בנעימים!!
    נשיקות ולילה טוב.

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יקרה

קרן אור
    29/10/2007

עכשיו חזרתי היה ממש נחמד,אך אני הרוגה מעייפות.אני נכנסת לישון,מקווה שהיה לך ערב נעים.
    אוהבת קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה