מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור שליייייי וכולןןןןנטע29/05/2010
מה נשמע?
מה שלומכן?
איך עוברים הימים?
אצלי יום טוב ויום פחות....:-)
מה חדש אצלכן?
ומה זה הטיפול הזה של נירה? על מה הוא מתבסס? ואיפה זה מתקיים?
אוהבתותכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע יקרה,
קרן אור01/06/2010את כותבת "אצלי יום טוב ויום פחות",אשמח אם תרחיבי כדי לדעת יותר מה קורה איתך.
מה עם הטיפול??הפסיכולוגית??הדיאטנית??מצבך הרפואי??
לגביי שאלתך.לצערי, אני לא מכירה את נורית באופן אישי רק שמעתי עליה.אבל ממה שאני מכירה אותך,לא ממליצה לך להתחיל להתפזר,כי הטיפול שלך הוא יעיל,מחזיק ומכיל.
בכול אופן,אסור להמליץ בפורום על מקומות או אנשים ספציפיים,ואם יש לך שאלות נוספות בנושא,אנא פני לאלה,היא השאירה כאן את מספר הנייד שלה.
יום מקסים,
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי קרן אור שלי
נטע01/06/2010קרן אור שלי!!!
תודה:-)
אני מרגישה די בסדר, פחות או יותר.
מבחינה פיזית מרגישה די טוב אך נפשית די אכולה...
קשה לי לראות את עצמי בגוף אחר אבל אני מסתגלת ולאט לאט מנסה לקבל את זה מתוך רצון ואהבה ולא מתוך בלית בררה..
ואיך את מרגישה יקרה???
שבוע שעבר ביקרתי במחלקה, היה לי ממש כיף לראות את כולם:-)
בינתיים אני ממשיכה במתכונת שהיה לי שזה כולל ביקורת של רופא , בדיקות דם...שיחות ודיאטנית....ואני מתקדמת לפי הדעות של כולם.
ובנוסף גם הולכת פה ושם לביטוח לאומי בשביל לממש את השיקום שלי בשנה הבאה!!!
מה איתך ככה?
יום טוב שיהיה לך יקרה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)