מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשה לעזרהקטי30/05/2010
שלום,
אני בולמית כבר כמה שנים. בזמן אחרון זה בלתי נסבל, כל יום וכל היום. אין לי כוח לכלום, רק לאכול, להקיא ולישון. אני כמעט ולא יוצאת מהבית.
אני יודעת שאני זקוקה לטיפול. מצד אחד לקופ"ח אני לא אלך כי לא רוצה שזה יירשם בכרטיס הרפואי שלי מצד שני לטיפול פרטי אין לי כסף. האם יש אפשרויות לטיפול אנונימי שהוא חינם או תשלום סמלי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קטי,
קרן אור01/06/2010ראשית,רוצה לומר לך שאני מעריכה את האומץ להודות בכך שה"א שלך יצאה משליטה,והבנתך בדבר הצורך בפניה לטיפול.
לשאלתך,קופ"ח מחויבת בשמירת סודיות.ישנם שני סוגי סודיות,אחת נפשית ואחת פיזית.מה שאומר,שגם כשאת פונה לטיפול פסיכיאטרי\פסיכולוגי, ללא חתימתך על ויתור סודיות נפשית,אפילו רופא המשפחה לא יכול להכנס לתיק שלך(הוא כן יכוטל לראות שביקרת אבל לא בגין מה).
אופציה נוספת,היא לפנות למרכזים שמטפלים בה"א.יש בשימושון למעלה ישנה רשימה מפורטת של מרפאות כאלו, המחולקת לפי איזורים,שם הטיפול הוא חינמי(בעיקר במרפאות של קופ"ח או סימלי במרכזים כמו אגם בת"א).כל המרכזים הנ"ל מסובסדים דרך משרד הבריאות ולא מתועדים בכרטיס הרפואי שלך,אלא אם כן שוב,את חותמת על ויתור סודיות.אבל במקור הרשימות השמיות במבוגרים לא עוברות הלאה,אלא אם כן,ביקשת .
כך או כך,הכי חשוב לא להשאר בלי טיפול!
אם את צריכה עזרה ספציפית יותר,אל תהססי לפנות אליי שוב.
שיהיה בהצלחה,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה לעזרה
אפרת לוי01/06/2010שלום קטי,
אני מצטרפת לדברים של קרן אור, אך אני רוצה להתייחס לדברים מכיוון נוסף.
זה נשמע שאת אמביוולנטית כלפי הטיפול, יש בך צד שמכיר בכך שאת במצוקה וחייך אינם כבר חיים , ויש בך צד שלא רוצה טיפול , דוחה את האפשרות ( שהרי טיפול חינם או בתשלום סמלי הוא לרוב במסגרות ציבוריות) . חשוב שתביאי לטיפול את האמביוולנטיות הזאת היות והיא מבטאת גם באופק עמוק את הבולמיה ( מצד אחד את אוכלת אוכל - רוצה וצריכה אותו , ומן הצד השני מקיאה אותו-לא רוצה אותו).
מאחלת לך הצלחה ובריאות
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)