מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר אור לכולן!שלי30/10/2007
מה שלומכן הבוקר?
בלונדי - כמה כיף לשמוע שאת נהנת! אל דאגה, אנחנו שמחות בשמחתך ונמתין לך כאן בסבלנות.
קרן אור - ברור שאת לא מתלוננת (על הילדים), אך בהחלט מותר לקטר מידי פעם על העייפות והלחץ! זה לא אומר שהם לא הילדים המדהימים ביותר בעולם!
תראי אותי, מתלוננת כל הזמן ורוב הזמן ללא סיבה ממשית... אך זה לא המקום להתבייש בקיטורים, אלא מקום לשפוך אליו גם את אלו נכון?
חזרתי מלאת מרץ משיעור התעמלות ומייד מתיישבת לעבוד.
יש לי ארוחת ערב היום, ארוחת בוקר חגיגית מחר, כמובן שמוטרדת מעודף אכילה אך מנסה לתכנן מראש וגם להזכיר לעצמי שאחרי כמה ימים של הקפדה רצינית על מה שנכנס, אפשר להתיר קצת את הרסן ולהנות מאוכל טעים ועשיר יותר.
חוץ מזה מצב הרוח טוב בהרבה משבוע שעבר וכך גם הלחצים. אך עדיין - משמעת גבוהה והקפדה על מודעות לעצמי.
שיהיה לכן יום נפלא,
אוהבת,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שלינקה
קרן אור30/10/2007טוב אז אני כבר בבית,הרוגה מעייפות.אני כבר לא יכולה להשתלט על זה.!!וזה מדאיג אותי,אבל אני מנסה לזרום עם זה.תיכף אני הולכת לישון שעה,כדי שאוכל להחזיק מעמד בערב.
אז היני חזרתי לקטר...חחח....
כל הזמן כשאני קוראת על שיעור ההתעמלות שלך,זה עושה לי חשק...אבל איפה אני רק מפנטזת על המיטה,בייחוד עכשיו לאחר ארוחת הצהריים...
טוב אז נשתמע לנו יותר מאוחר,
מקווה שעובר עלייך יום נעים,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)