מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור היקרה:תקווה03/06/2010
מה שלומך? איך את מרגישה? מה מעשיך בימים אלו?
אצלי העניינים קצת מסובכים ונראה לי שאפילו להודות בזה זה מבחינת התקדמות בשבילי..
כמו שאת יודעת יש לי מלא הפניות, השאלה שלך היא מובנת מי שבעצם שלך אותי לכל ההפניות האלא היא רופאת היחידה שלי שגם בעקרון נמצאת במעכב אחרי כל ההפניות.
התחלתי ללכת לקבן- בנתיים נקבע לי פעם בשבועים ללכת לדבר איתו, הוא די נחמד נראה לי שהדבר שישר קנה אותי היה שאיך שנכנתי למשרד שלו היו שתי כסאות באמצע החדר- וככה ישבנו ודיברנו, הוא לא ישב מאחורי השולחן שלו מה שבשבילי הרגיש שהוא באמת רוצה להקשיב למה שאני אומרת ולנסות ולעזור לי למרות שהוא בכלל לא מכיר אותי ולא חייב לי שום דבר.
היה לי ממש קשה לדבר איתו אני פשוט היתי לחוצה מהמעד אני חושבת וגם מרוב שאני לא מדברת על זה ולא טיפלתי בזה עד עכשיו אני פשוט לא יודעת איך להתחיל ומה בעצם לומר לו..
חשוב לי לנסות את זה אבל באותו זמן לי ממש קשה לדבר והוא כבר אמר לי מראש שאם הוא יראה שקשה לי מדי לדבר על זה הוא לא יכריח אותי ופשוט נפרד כידידים ולא נמשיך בטיפול מה שקצת מפחיד אותי כי חשוב לי, חשוב לי לנסות ולצאת מזה אני פשוט מפחדת שאני לא יודעת איך ,שאני לא יודעת לתפקד, לא יודעת להכיר את עצמי בלי בצל של הפרעת האכילה שלי..
בכל אופן אני רוצה לנסות ולהשתנות לנסות ולהגיע לחיים שאני יודעת שמגיע לי לחיות אותם..
אשמח לשמוע מה את חושבת,תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה יקרה,
קרן אור08/06/2010אני שמחה מאוד על האומץ להודות בקיום הבעיה,אני יודעת שזה לא פשוט עבורך.
אני גם שמחה שדיברת עם הקב"ן אבל פגישות של פעם בשבועיים נראות לי מעט מידי כדי להניע תהליך טיפולי.ואין דבר כזה לוותר עם קשה.בוודאי שיהיה קשה לדבר ולגעת בדברים האמיתיים ,שיושבים בבסיס ה"א שלך.ודווקא היכן שקשה,זאת בדיוק הנקודה שחשוב להתמקד בה.
ניתן להחלים מה"א אבל צריך להיות ממוקד מטרה,אבסולוטי בטיפול,והכי חשוב-התמדה ועקשנות.
לטעמי,בפגישה הבאה שלך עם הקב"ן דברי איתו על הצורך שלך בטיפול יותר אינטנסיבי,כזה שיכלול פגישות שבועיות במינימום וכן מעקב רפואי וטיפול תזונתי.אם אין לו פתרונות או אפשרות להציע לך טיפול כזה במסגרת הצבא,בקשי ממנו הפניה למרפאות חוץ שעיקר התמחותם היא טיפול כוללני בה"א.
נשמע שהטיפול שהוא מציע לך,לא מספק.עד כמה וכמה כשפותחים תכנים קשים בטיפול ומאוד קשה להשאר איתם לבד בין טיפול לטיפול.
עדכני מה חשבת,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)